Özel bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda antrenör katıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu yemekte konuşan Başkan Çanak, bir yıllık yoğunluğu bu tür yemeklerle bir nebzede olsa attıklarını ifade ederek, katılım için herkese teşekkür etti. Daha sonra Başkan Çanak, bu yıl Liselerarası kızlarda Türkiye 3’üncüsü, erkeklerde ise Türkiye 2’ncisi olarak Kahramanmaraş’ı gururlandıran Spor Lisesi hocası İhsan Erkan’a başarısından dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Erkan ise bu nazik davranışından dolayı Başkan Çanak’a teşekkür ederek, bir sonraki hedeflerinin Türkiye ve dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

“KATILIMIN YÜKSEK OLMASI BİZİ FAZLASIYLA MEMNUN ETTİ”
Başkan Çanak konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimizde katılımın yüksek olması bizi fazlasıyla memnun etti. Öncelikle bu yemek antrenör arkadaşlarımızın dayanışması, kaynaşması anlamında önem taşıyor. Bir yıllık yorgunluğu bu yemeklerle beraber bir nebzede olsa atmaya çalışıyoruz. Bunun yanında da yıl içerisinde başarılı olmuş, öne çıkmış arkadaşlarımızı plaket ile onurlandırıyoruz. Bu anlamda bu yemeği faydalı olarak görüyorum. Biz başarı anlamında yerel bazda kalıyorduk. Ama bu yıl İhsan Hocam kızlarda Türkiye 3’üncüsü, erkeklerde Türkiye 2’ncisi güzel bir şeyi başardı be bu da bizi çok mutlu etti. Bunun altyapısını sağlayan özellikle kulüp hocalarımıza teşekkür ediyorum.”

“HEDEFİMİZ TÜRKİYE VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU”
Spor Lisesi hocası İhsan Erkan ise şöyle konuştu: “Öncelikle bize bu ödülü layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Geçen yılda bize kızlarımızın Türkiye 3’üncüsü olmasından dolayı yine ödüllendirmişlerdi. Bu yıl kızlarımızı Türkiye 3’üncüsü, erkeklerimizi Türkiye 2’ncisi yaparak, başarımızı katladık. Bundan sonra inşallah dünya şampiyonluğunu memleketimize getirmeyi istiyoruz. İnşallah bunu başaracak güçteyiz.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz