Dulkadiroğlu İlçesi, Sakarya Mahallesi, Fetih Bulvarı üzerinde hizmet veren ve cep telefonu tamiri, telefon aksesuarları, yedek parça ile ikinci el cep telefonu alım satımı yapan, işletmeciliğini ise Erkan Bozlakoğlu’nun yaptığı Erkan İletişim, sektörde oldukça iddialı. Sıfır ve ikinci el telefonda uygun fiyatlarıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan Erkan İletişim, sektördeki tecrübesiyle tüm Kahramanmaraşlıları bekliyor. Telefon kılıfı, kırılmaz cam, kulaklık, şarj aleti, batarya gibi materyallerinde olduğu Erkan İletişimde telefona dair A’dan Z’ye Kahramanmaraşlılara sunuluyor.

“MÜŞTERİMİZİ BİRİNCİ PLANDA TUTARIZ”
Konuyla ilgili konuşan Erkan İletişim İşletmecisi Erkan Bozlakoğlu, “Her marka kinci el ve sıfır telefon var. Teknik serviste kendimize çok güveniyoruz. 2 el ve sıfırda telefon adresi Erkan İletişim olarak geçer. Müşterimizi birinci planda tutarız. Memnuniyet bizim için çok önemli. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. I Phone marka telefonlara gelen zamdan sonra ikinci elleri daha çok satıyoruz. Son gelen kur artışına göre yarı yarıya fark var. Döviz kurundaki yükselişe rağmen bunu fiyatlarımıza bu değişikliği pek yansıtmıyoruz” diye konuştu.

“TELEFON KONUSUNDA A’DAN Z’YE HER ŞEY MEVCUT”
Her bütçeye uygun telefonların olduğunu belirten Bozlakoğlu, “Öncelikle her bütçeye uygun sıfır ve ikinci el cihazlarımız ile aksesuarları bulunmakta ve uygun fiyatlarla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Telefon konusunda A’dan Z’ye her şey mevcut. Birinci kalite malzemeler ve satılan bütün ürünlerimizin garantisini veriyoruz. Her zaman aynı fiyat ve aynı kaliteyle halkımıza hizmet vereceğimize söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ EN HIZLI VE EN KALİTELİ HİZMETİ SAĞLAMAK”
Amaçlarının en hızlı ve en kaliteli hizmeti sağlamak olduğunu anlatan Bozlakoğlu, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Bildiğiniz gibi, iletişim ülkemizde ve dünyada çok önemli bir sektör olarak faaliyet göstermekte. Pandemi sürecini derinden hissettiğimiz şu günlerde, iletişimin değeri bir kere daha ortaya çıktı. Biz de bundan yola çıkarak, fatura tahsilatı, internet başvurusunun yansıra, cep telefonu ve aksesuar gibi ürünlerimizi de halkımızla buluşturuyoruz. Amacımız hemşerilerimize en hızlı ve en kaliteli hizmeti sağlamak. Bu doğrultuda halkımızı işletmemize bekliyoruz.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz