Dulkadiroğlu Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde faaliyet gösteren dünyanın en ünlü dayanıklı ev aletleri markası Tefal, henüz kısa bir süre önce açılmasına rağmen büyük rağbet görüyor. Dayanıklılığı, kalitesi, uygun fiyatı ve müşteri odaklı hizmet anlayışla sektörün önemli bir ihtiyacını karşılayan, farklı konsepti ile de özellikle ev hanımlarının birinci tercihi konumunda bulunan Tefal, Kahramanmaraş’ın teknolojik ürünlerindeki dev firması Çalkaya A.Ş bünyesinde hizmetini sürdürüyor. Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Çalkaya Tefal Shop Mağaza Müdürü Hülya Özalpay, Tefal Shop’un Kahramanmaraş halkına daha iyi hizmet ve kaliteli ürünü uygun fiyata verebilmek için açıldığını vurguladı. Mağazalarında küçük ev aletleri başta olmak üzere tava tencere, düdüklü tencere, kıyma makinası, ütü, süpürge, fritöz, tost makinası blender seti, kahve makinası, çay makinası, termos, saklama kabı, bıçak setleri ve kişisel bakım ürünleri olmak üzere birçok ürünün olduğunu anlatan Özalpay, “Bir evde bulunması gereken küçük ev aletlerini ve kişisel bakım ürünlerini mağazamızda bulmanız mümkündür. Yeni evlenecek ve ya evini yenilemek isteyen müşterilerimiz varsa muhakkak mağazamıza uğramalarını bekliyoruz” dedi.

UZUN YILLAR DAYANIYOR, KOLAY KOLAY ARIZALANMIYOR
Tefal Shop ürünlerinin oldukça dayanıklı olduğunu ve kolay kolay arızalanmadığını ifade eden Özalpay, “Groupe SEB bünyesinde Tefal, Rowenta, Moulinex, Lagostina ve Krups markalarını bulunduran, küçük ev aletleri sektör lideri ve perakende markasıdır.150'den fazla ülkede faaliyet gösteren Groupe SEB, küçük ev aletleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden biridir. Öyle ki, tüm dünya üzerinde saniye başına ortalama dört adet Groupe SEB ürünü satılmaktadır. 1994 yılında Tefal İstanbul adıyla kurulan Groupe SEB İstanbul, uyguladığı başarılı pazarlama ve satış politikalarıyla çok kısa sürede küçük elektrikli ev aletleri pazarında Türkiye’nin de bir numaralı markası halini aldı. Kalite bakımından müşterilerimizin hiç tereddüt etmeden alabilecekleri ürünlerimiz bulunmaktadır, ayrıca başta Arda Türkmen olmak üzere birçok ünlü aşçı Tefal ürünlerini kullanmaktadır. Uzun yıllar dayanabilen kolay kolay arızalanmayan elektrikli küçük ev aletlerini ve yüksek ısıya dayanıklı yağsız pişirme özelliği olan, kanserojen madde içermeyen tava-tencere grubumuzla halkımıza hizmet sunuyoruz ve geri dönüşler çok güzel oluyor, ürünlerimizi kullanıp çok memnun kalan birçok müşterimiz var. Fiyat bakımından indirimli ürünler takip edildiğinde gerçekten piyasa değerinin çok altında alabilecekleri ürünlerimiz oluyor. İndirimli ürünleri takip etmek için mağazamıza uğrayıp telefon numaralarını vermeleri yeterlidir” şeklinde konuştu.

HEDEF: MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Hedeflerinin müşteri memnuniyeti olduğunu dile getiren Küçükalpay, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Hedefimiz müşterilerimizin memnuniyetidir, bu memnuniyet tabiki müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmet vermekle başlıyor. Özellikle kaliteli ürünü uygun fiyata alınca ve uzun yıllar kullanınca çok mutlu oluyorlar. Müşterilerimiz mutlu olunca bizde çok mutlu oluyoruz ve diyoruz ki iyi ki varsın Tefal.”

Haber: Emre Akkış


 


 


 


 

Editör: Mahmut Beyaz