Dulkadiroğlu Belediyesi, tabelalarıyla birlikte kaderini de değiştirdiği kırsal mahallelere yaptığı hizmetleri hız kesmeden sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ın Büyükşehir olmasıyla köyden mahalleye dönüşen bölgelerin tüm sorunlarını tek tek tespit eden Dulkadiroğlu Belediyesi, geride kalan son iki yılda tüm bu sorunları çözüme kavuşturdu. Özellikle alt yapı konusunda kırsal mahallelerine pozitif ayrımcılık yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, sosyal ve kültürel projelerde de kırsal mahalleri özel projelerle buluşturmayı sürdürüyor. Kırsal mahallelere yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Şerefoğlu, Karacasu Karşıyaka ve Karacasu Kırım mahallelerini gezdi. Tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmaları denetleyen Başkan Okay, vatandaşlarla sohbet ederek yeni projeleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Okay, Dulkadiroğlu bölgesinin kırsal mahallelerinin özel olduğunu ifade ederek, "bu güne kadar bir çok hizmetten yoksun kalan bu özel mahallelerimizin tüm sorunlarını çözüme kavuşturduk" dedi.

ÖNCE ALTYAPI

Hizmetleri tek tek kontrol eden Başkan Okay, mahalle sakinleriyle yaptığı sohbette şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz ilk gün köyden mahalleye dönüşen bölgelerin tabelalarıyla birlikte kaderlerini de değiştireceğimizi söylemiştik. İlk iş olarak da alt yapı sorununa çözüm ürettik. Kilit parke ve asfalt çalışmalarıyla bu mahallerimizde oturan vatandaşlarımızın ayağını çamurdan kestik. Aynı zamanda şehir merkezinde olduğu gibi sosyal ve kültürel projelerimizi bu bölgelerimize de taşıdık. Bundan sonraki süreçte de bu hizmetlerimiz kırsal mahallerimizde artarak devam edecek."  Dulkadiroğlu Belediyesi kurulmadan önce hayal olan tüm hizmetlerin tek tek gerçekleştiğini dile getiren mahalle sakinleri de Belediye Başkanı Necati Okay'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz