Onikişubat İlçesi Ağcalı Mahallesi,96020. Sokak Rüya Kent sitesi içerisinde bulunan ve Kahramanmaraş’ın sportif açıdan duyduğu tüm ihtiyaçları karşılama konusunda oldukça iddialı olan Family Club, jimnastikten capoeiraya, yüzmeden baleye, fitnesstan yaşam koçluğuna, reformerden platese kadar tüm sportif faaliyetlerde hizmet vermek için kaliteli ve donanımlı kadrosuyla Kahramanmaraşlıları bekliyor. Sporun bütün renkleriyle insanların içine işleyen Family Club, hayatın olağanca stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar ile telefon ve tablete bağımlı haline gelen çocuklar için kaçırılmaz bir fırsat. Regaip Timurbanga, Mete Karpuzoğlu ve Oğuzhan Polat gibi spor birikimleri oldukça üst seviyelerde olan kişiler tarafından işletilen Family Club, velilere de çocukları ile aynı saatte spor yapabilme imkânı sunuyor.

KAHRAMANMARAŞ’IN SPOR KÜLTÜRÜ ANLAMINDA FAMİLY CLUB’A İHTİYACI VARDI”
Family Club’ın misyonu, vizyonu ve amaçlarını anlatan Family Club İşletmecilerinden Regaip Timurbanga, “Kahramanmaraş’ın spor kültürü anlamında Family Club’a ihtiyacı vardı” dedi. Timurbanga, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Malatya İnönü Spor Bilimleri mezunuyum. Antrenörlük bölümü fitness uzmanıyım. Ben güreş camiasından gelen bir insanım. Sonrasında üniversiteyi kazandığımda fitness ile tanıştım. Buda daha popüler ve daha çekici geldiği için bu alanda uzmanlaştım. Öncesinde biz Mete Karpuzoğlu hocamızla tanışmıştık. Hem üniversitenin spor salonlarında antrenörlük yaptım hem de Malatya’da fitness antrenörlüğü yaptım. Family Club’ta Mete ve Oğuzhan Hocamızın çok büyük girişimleri var. Ben kendilerine sonradan katıldım. İlk olarak iki hocamızın da projelerini dinledim. Proje çok hoşuma gittiği için bende aralarına katıldım.”

FAMİLY CLUB TİCARİ DEĞİL DE SPORTİF DÜŞÜNCE İLE KURULAN BİR KURUM”
Family Club’ın ticari değil, sportif düşünce ile kurulan bir kurum olma özelliğine sahip olduğunu belirten Timurbanga, “Biraz Family Club’tan bahsetmek istiyorum; Family Club ticari değil de sportif düşünce ile kurulan bir kurum. Amacımız tamamen Kahramanmaraş’a hizmet etmek. Kahramanmaraş’ın spor kültürü anlamında Family Club’a ihtiyacı vardı. Bizde aslında Family Club’ı açarak tam da bu noktadaki ihtiyacı karşıladık. Family Club aile yaşam merkezi adı altında kurulmuş bir yerdir. Şu anda bizim mevcut branşlarımız; çocuklarımıza tekvando, jimnastik, capoeira, yüzme, bale. Yetişkinlerimize ise; fitness ve bu bağlamda da yaşam koçluğu, reformer, plates gibi etkinlikler var” şeklinde konuştu.

VELİLERİMİZ BİZE, “FAMİLY CLUB’I İYİ Kİ AÇTINIZ” DİYORLAR”
Velilerin “Family Club’ı iyi ki açtınız” dediklerini ifade eden Timurbanga, “Açılalı henüz 5 ay oldu ama Mete ve Oğuzhan Hocamızın Family Club adı altında daha önceden geçmişleri oldukları için insanlar tarafından gerçekten güzel talep görüyoruz. Bu konuda gelen taleplerde bizim beklentilerimizden daha yüksek bir seviyede. Velilerimiz hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurdukları için bizim de zaten asıl amacımız bu olduğundan dolayı müşterilerimiz genelde memnunlar. Velilerimiz bize, “Family Club’ı iyi ki açtınız” diyorlar. Çocuklarının hem sosyalleşmek hem de hayat adına bir şeyler öğrenmek babında güzel bir yer olduğunu söylediler” ifadelerini kullandı.

ASIL AMACIMIZ MERKEZİ BİR SPOR SALONU OLMAK”
Asıl amaçlarının merkezi bir spor salonu kurmak olduğunu aktaran Timurbanga, sözlerinin devamında şöyle konuştu: “İlerleyen dönemlerdeki hedefimiz bir yer ile sınırlı kalmamak. Asıl amacımız merkezi bir spor salonu olmak ve şehrin her tarafına hizmet verebilmek. Biz bu işi gerçekten bu işi bilen insanların yapmasını istiyoruz.”

SPORTİF ANLAMDA YENİ BİR BAKIŞ AÇISI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
“Biz Family Club olarak öncelikli hedefimiz Kahramanmaraş’a sportif anlamda yeni bir bakış açısı kazandırmaktı ve bunu henüz 5 ayda yavaş yavaş oturtturmaya başladık ki daha çok yeniyiz” diyen Timburbanga, son olarak sözlerine şunları ekledi: “İlerleyen yıllarda bu kurumsal kimliği ve kurumsal kültürü Family Club olarak Kahramanmaraş’a yerleştireceğiz. Ama sadece bununla kalmayacağız. Family Club’ın Kahramanmaraş’tan başlayarak tüm Türkiye’de yaygınlaşması için tüm Türkiye’de bu işi gerçekten okulunu okuyan insanlar tarafından yapılması için mücadele edeceğiz.”


Haber: Emre Akkış


 


 

Editör: Mahmut Beyaz