31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta hem ilçelerde hem de kent merkezinde yoğun bir şekilde ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, bu kez ise Alparslan Türkeş ve Hanefi Mahçiçek Bulvarı esnaflarıyla buluştu. Sezal, esnafların sorunları dinledi, çözüm önerileri konusunda yerinde görüşmeler gerçekleştirdi. Esnafların ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sezal’a, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat İldeniz, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, gençlik kolları üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Sezal, gerek kent merkezinde gerekse de ilçelerde yoğun bir şekilde ziyaretlerine devam ettiklerini söyledi. Tevazu, samimiyet ve gayret düsturuyla vatandaşların gönüllerine girdiklerini kaydeden Sezal, 1 Nisan sabahı Kahramanmaraş’ta Cumhur İttifakı’nın zaferini kutlayacaklarını söyledi.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK SEÇİMİ ZAFERLE TAMAMLAYACAĞIZ”

Vatandaşların ve esnafların Cumhur İttifakı’na olan teveccühünün her geçen gün arttığına dikkat çeken AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, “Öncelikle hafta başında olmamamız münasebetiyle tüm hemşerilerimize hayırlı haftalar diliyorum. Ay başından itibaren özellikle seçim çalışmalarımıza başlamıştık, Onikişubat ve Dulkadiroğlu başta olmak üzere bütün ilçelerimizde ziyaretler gerçekleştirdik. Hatta bazı ilçelerimize teşkilatımız olarak iki-üç kez gittik. Vatandaşlarımızın hamdolsun ki partimize ve Cumhur İttifakı’na teveccühleri her zaman ki gibi çok iyi. İnşallah 31 Mart’a kadar Kahramanmaraş’ta tüm bölgelerimizi, köylerimizi, mahallelerimizi gezerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. 1 Nisan sabahı Kahramanmaraş’ta yine Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediyesi ve 11 ilçemizi alacağı kanaatindeyim ve seçimi zaferle tamamlayacağız. Vatandaşlarımızın teveccühünün bu yönde olduğunu görüyoruz. Ben seçim programı başladıktan sonra bugüne kadar özveriyle çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Kahramanmaraş hem AK Parti’ye hem de Cumhur İttifakı’na gereken desteği verecektir diye düşünüyorum” dedi.

“HALKIMIZIN ADAYLARIMIZA BAKIŞI ÇOK İYİ”

Vatandaşların Cumhur İttifakı adaylarına bakışının ılımlı olduğuna ve özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’ün yarım kalan projeleri tamamlama noktasındaki çabasına dikkat çeken Sezal, “Vatandaşlarımızın adaylarımız noktasında bir sıkıntısı yok. Sahaya çıktığımız ilk günden bu yana halkımızın nabzını tutuyoruz ve gerek Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör, gerekse de diğer ilçe belediye başkan adaylarımıza ilgi çok yüksek. Kahramanmaraş tabi ki hizmetlerin en iyisine layık. Hemşerilerimiz özellikle Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın açıkladığı projeleri aslına bakarsanız çok mutedil ve ılımlı bulduklarını söylüyorlar. Önümüzdeki süreçte zaten yapmamız gereken yarım kalan projeleri tamamlayıp, yeni projeleri hayata geçirmek. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın özellikle yarım kalan projeleri tamamlama noktasındaki çabası ve projeleri bu yönde açıklaması da olumlu bir tepki buluyor” ifadelerini kullandı.

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİYLE KESİNTİSİZ HİZMETE DEVAM”

Son ana kadar sahadan ayrılmayacaklarını ve gönül belediyeciliğini anlatarak vatandaşların gönüllerini kazanacaklarını dile getiren Sezal, “Geri kalan sürede de son ana kadar sahada olacak, şehrimizdeki bütün mahallelerimizi, bütün ilçelerimizi tekrar gezeceğiz. Vatandaşlarımızın gönlünü yapmaya, gönül belediyeciliği için verdikleri desteklerde rızalarını almaya çalışacağız. İnşallah 31 Mart’tan sonra da Cumhur İttifakı başarıyla bu seçimden çıkacak ve Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 2023 yılına kadar milletimize kesintisiz bir şekilde, beş yıl hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah’ın izniyle de sağ salim seçimleri atlatacağız. Bu vesileyle seçim sonuçlarının şimdiden hem Kahramanmaraş’a hem de tüm Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Sezal, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıl dönümü vesilesiyle şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemeğe katılmasının ardından Hanefi Mahçiçek Bulvarı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye devam etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz