Onikişubat İlçesi, Hayrullah Mahallesi eski Yimpaş AVM yanında bulunan taksi durağı, hayatı normalinden uzak yaşadığımız ve yeni yasaklarla beraber tekrar eve kapanmaya başladığımız şu günlerde vatandaşların ihtiyacına cevap verecek bir uygulama başlattı. Hafta içi her gün belirli saatler arası hafta sonu ise tamamen sokağa çıkma yasağının getirilmesiyle birlikte talep olması halinde vatandaşların tüm market alışverişlerini ve gerekli ihtiyaçlarını karşılayan taksici esnafı, bununla da kalmayarak alışverişini yaptığı vatandaşın ürünlerini kapıya kadar götürüyor. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Taksici esnafı Önal Canpolat, “Vatandaşlarımız yeter ki sokağa çıkmasınlar. Onlara bir telefon kadar yakınız. Bizi arasınlar, ne ihtiyaçları varsa biz kendilere götürelim” dedi.

“GÜZEL BİR HİZMET SAĞLADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ”
Canbolat, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Pandemi sürecinde zaman zaman sokak kısıtlamaları oluyor. Vatandaşlarımız evinde bir takım ihtiyaçlarına ulaşamıyor. Bu noktada biz taksici esnafı olarak devreye girmek istedik. 7/24 vatandaşlarımızın evden çıkmaması için ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz. Vatandaşlarımız bize gerek whatsapptan gerekse de telefonla ihtiyaçlarını bildiriyorlar. Bizde onların market alışverişlerini yapıyoruz. Marketten de evlerine kadar taksimetrelerimizi açıyoruz. Hem market alışveriş ücretini hem de taksimetre ücretini alıyoruz. Böylece de güzel bir hizmet sağlamış oluyoruz.

VATANDAŞLARIMIZA BİR TELEFON KADAR YAKINIZ”
Vatandaşlarımız yeter ki sokağa çıkmasınlar. Onlara bir telefon kadar yakınız. Bizi arasınlar, ne ihtiyaçları varsa biz kendilere götürelim. Bunun haricinde de hastane, otogar yâda havaalanı ihtiyaçlarını da biz yine vatandaşlarımızın evlerine gidip istedikleri yerlere kadar götürüyoruz.

“MÜŞTERİLERİMİZ UYGULAMAMIZDAN SON DERECE MEMNUN”
Bu fikir arkadaşlarımız arasında konuşurken çıktı. Vatandaşlarımızın dışarıya çıkmaması adına ne yapabiliriz diye bir düşündük ve böyle bir fikir ortaya çıktı. Bu hastalığı atlatana kadar vatandaşlarımız bizimle işbirliği içinde bulunabilirler. Müşterilerimiz bu uygulamamızdan son derece memnun. Vatandaşlarımız bizlere çok teşekkür ediyor. Vatandaşlarımızın genellikle marketten temizlik, hijyen ürünleri ve gıda maddeleri talepleri oluyor.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz