Genel Başkanlığını Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu  önderliğindeki Gelecek Partisi, geçtiğimiz haftalarda Kahramanmaraş 1’inci Olağan İl kongresini gerçekleştirerek başkanlığa Muharrem Çevik seçilmişti. Mazbatasını hafta içerisinde alarak göreve başlayan il başkanı Muharrem Çevik, yönetimi ile birlikte ilk haftalık toplantısını yaptı. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda partinin gelecekteki yol haritası çizildi. Kahramanmaraş’ta 118 kişilik yönetim kurulu üyesinin olduğunu duyuran Çevik, partilerinde üye sayısının her geçen gün daha da arttığını söyledi.  

‘KIRILAN UZAKLAŞAN ARKADAŞLARIMIZI PARTİYE YENİDEN DAVET EDECEĞİZ’

Kapılarını kimseye kapatmadan herkesi partiye davet ettiklerini söyleyen Çevik, “ Kırılan, uzaklaşan arkadaşlarımızı yeniden partiye davet edeceğiz. Biz yeni bir partiyiz. Daha çok sahada olmamız gerektiğine inanıyoruz. Ancak şu pandemi yüzünden buna pek imkan ve fırsat bulduğumuzu söyleyemem. Lakin teşkilatlanmalarımızı son sürat tamamlayıp, kadın ve gençlik kollarını da oluşturup, siyasi arenada daha etkin, daha güçlü olmak zorundayız ve bunu da başarabileceğimize inanıyoruz” dedi.

PARTİMİZE İLGİ VE TEVECCÜH ARTIYOR

Güçlü bir ekiple dur durak bilmeden çalışmayı prensip haline getireceklerini ifade eden Çevik,  “Daha çok insanla buluşma gayreti içerisinde olacağız. Partimize ilgi ve teveccüh her geçen gün artıyor. Üye sayılarımız artırarak güçlü bir siyasi irade olma arzusundayız. Güçlü bir yönetim kadrosu eşliğinde, ilçe teşkilatlarını ve kadın ile gençlik kolları teşkilatlarını da oluşturduktan sonra basın huzuruna çıkacağız” ifadelerini kullandı.

HABER: MESUT BENLİ

Editör: Mahmut Beyaz