Kahramanmaraş’ın önde gelen matematik öğretmenlerinden ve bir süredir rahatsızlığı nedeni ile tedavi görmekte olan Mehmet Şirin (70) vefat etti. Şirin’in cenazesi son yolculuğuna uğurlandı.

Şıhturan Mahallesi'nden olup, Yunus Emre Mahallesi'nde oturan; aslen Malatya - Darendeli merhum Yusuf Şirin'in oğlu, merhum Süleyman Şirin ve öğretmen Mahmut Şirin'in kardeşi, Dr. Abdullah Haluk Şirin'in babası, Cahit Berberoğlu ve Dr. Rahmi Balım'ın kayınbabası, öğretmen Cafer Kalalı'nın eniştesi, gazeteci Mustafa Nuri Şirin'in amcası, Osman, Ahmet ve Yusuf Ulaştı'nın dayıları, Yaşar Ulaştı'nın kayınbiraderi, Çetin Erdemgür, Alaaddin Ünsal, Yıldırım Sili ve Erhan Yanık'ın bacanağı, Ahmet ve Şaban Şirin'in amcasının oğlu, emekli matematik öğretmeni Mehmet Şirin (70) Hakk'ın rahmetine kavuştu.
BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU
Bir süredir yoğun bakımda olduğu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Servisi’nde vefat eden 3 çocuk babası Mehmet Şirin’in cenazesi 1 Mart 2016 salı günü Hazreti Yunus Camii'nden öğle namazını müteakip kaldırılarak Hasancıklı Şeyh Ali Sezai Efendi mezarlığındaki aile bölümünde toprağa verildi. Cenazeye; Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Burhanettin Türkkahraman, Valilik Özel Kalem Müdürü H. Murat Devrek, KASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Abdurrahman Çamsarı, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan, Dulkadiroğlu Belediyesi Basın-Yayın Müdürü Murat Akkurt ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Dündar, Onikişubat Belediyesi Basın Müşaviri Yusuf Taş, BDDK eski 2. Başkanı ve Yeminli Mali Müşavir Ahmet Şirin, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Hasan Kızıldağ, AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Sarıkaya, Onikişubat İlçesi Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, Şirin, Kalalı, Ulaştı, Berberoğl u, Erdemgür, Ünsal, Özkeşkek, Sili, Kireççi, Uslu, Ahlatlı ve Sürmeli aileleri mensupları ile yakınları, eğitimciler, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz