Kahramanmaraş’ta bir zamanlar önde gelen matematik öğretmenlerinden birisi olan ve bir süredir rahatsızlığı nedeni ile tedavi görmekte olan Mehmet Şirin (70) Hakk’ın rahmetine kavuştu.
Şıhturan Mahallesi'nden olup, Yunus Emre Mahallesi'nde oturan; aslen Malatya - Darendeli merhum Yusuf Şirin'in oğlu, merhum Süleyman Şirin ve öğretmen Mahmut Şirin'in kardeşi, Dr. Abdullah Haluk Şirin'in babası, Cahit Berberoğlu ve Dr. Rahmi Balım'ın kayınbabası, öğretmen Cafer Kalalı'nın eniştesi, gazeteci Mustafa Nuri Şirin'in amcası, Osman, Ahmet ve Yusuf Ulaştı'nın dayıları, Yaşar Ulaştı'nın kayınbiraderi, Çetin Erdemgür, Alaaddin Ünsal, Yıldırım Sili ve Erhan Yanık'ın bacanağı, Ahmet ve Şaban Şirin'in amcasının oğlu, emekli matematik öğretmeni Mehmet Şirin (70) Hakk'ın rahmetine kavuştu.
Bir süredir yoğun bakımda olduğu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Servisi’nde vefat eden 3 çocuk babası Mehmet Şirin’in cenazesi 1 Mart 2016 salı günü Hazreti Yunus Camii'nden öğle namazını müteakip kaldırılarak Hasancıklı Şeyh Ali Sezai Efendi mezarlığında toprağa verilecek.
Taziye ziyaretlerinin ise; 1 Mart 2016 salı günü Yunus Emre Mahallesi Sağlık sitesi A Blok altında, 2 Mart 2016 çarşamba gününden itibaren de Mağralı Taziye Evi'nde kabul edileceği bildirildi. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Haber Merkezi

 
Editör: Mahmut Beyaz