Gezi programının ilk adresi son zamanlarda en sık ziyaret edilen yerlerden biri olan Halfeti ilçesi oldu. Birecik Baraj Gölü’nde tekne turu gerçekleştiren grup daha sonra İbrahim Peygamberin ateşe atıldığında düştüğü yer olarak bilinen, kutsal balıkları ve çevresindeki tarihi eserleriyle en çok ziyaretçi çeken Balıklıgöl’ü ziyaret etti. Yemek molasının ardından geziye devam eden grup Eyüp Peygamber’i ziyaret etmesinin ardından Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı.
Sosyal Etkinlik Merkezlerinde eğitim alan öğrencilerden Elif Bozkurt Onikişubat Belediyesi’nin hizmetleri ve gezi hakkındaki düşüncelerini şu şekilde aktardı.
Yapılan hizmetlerden çok memnunum. Çok ilgileniyorlar. Böyle geziler düzenlenmesi bizim motivasyonumuz çok arttırıyor. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Sınava hazırlanan öğrencilerden Rabia Kamalak ise “Sosyal Etkinlik Merkezlerinde verilen eğitimlerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Başkanımızın bizlere değer vermesi bizleri çok memnun ediyor. Bu tarz gezilerle de gerçekten moralimiz yerine geliyor. Bu kadar emek verdikleri için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sosyal Etkinlik Merkezlerinin bir diğer öğrencisi olan Zehra Sünbül’de düşüncelerini şu şekilde aktardı.
Ben Sağlık Meslek Lisesi mezunuyum. Bu dersleri okulumuzda yeterli seviyede göremedik. Sosyal Etkinlik Merkezleri ile kendimi eğitim ve sosyal alanda fazlasıyla geliştirdim. Ayrıca bu tarz gezilerle de motivasyonumuz yükseliyor ve en önemlisi Onikişubat Belediyesi’nin gençlere verdiği değerleri gösteriyor. Bu vesile ile de Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’e çok teşekkür ederiz.”

HABER MERKEZİ

Editör: Mahmut Beyaz