Onikişubat İlçesi’ne bağlı Osman Gazi Ortaokulu 8/K sınıfı öğrencileri TEOG sınavı öncesi ihtiyaç duydukları moral ve motivasyonu farklı bir etkinlikle yakalamaya çalıştı.

8/K sınıfı Şube Rehber Öğretmeni Derya Akçöp’ün önderliğinde okul aile birliği ve velilerin de katkısıyla düzenlenen paça-çorba içme etkiliğinde öğrenciler yöresel lezzetimizi tanıdı. Hoş sohbetler ve bol eğlenceli geçen etkinlikte öğrenciler bir nebzede olsa sınav streslerini üzerlerinden atma fırsatı buldu. Etkinliğe, Okul Müdür Yardımcıları Ali Reyhanlıoğlu, Ümmet Soydemir ve 8/K sınıfı Türkçe Öğretmeni Özlem Erşan eşlik etti.Etkinliğe katılarak öğrencileri onurlandıran Onikişubat İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü H.Emre Gökşen talebelerle sohbet etti.Şube Müdürü H.Emre Gökşen, Böyle bir etkinliğin daha önce gerçekleşmediğini ifade ederek bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyalleşmesi ve ihtiyaç duydukları motivasyon açısından belirli aralıklarla yapılmasının faydalı olacağına dikkat çekti.

ETKİNLİKLERİN DEVAMI GELECEK

8/K sınıfı Şube Rehber Öğretmeni Derya Akçöp, sabahın erken saatlerinde olmasına rağmen Kahramanmaraş’ın meşhur paça çorbasını içmek için bu etkinliğe eksiksiz katılan öğrencilerini çok sevdiğini ve girecekleri sınavda başarılı olmalarını canı gönülden istediğini söyledi. Ayrıca bu tür etkinlikleri sık sık tekrarlayacaklarını belirtti.

Haber Merkezi

 

Editör: Mahmut Beyaz