Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap’ın açılış konuşması ile başlayan karnaval okulların sömestr tatili olması nedeniyle de katılımın oldukça yoğun olduğu ve eğlencenin de maksimum düzeyde yaşandığı bir organizasyona imza attı. Karnavala katılım sağlayanların kaymaları için hazırlanan platformda oldukça renkli saatler geçiren misafirler Simya Eğitim Kurumları Müzik eğitmenlerinin yaptığı solo performanslar, kardan edem yarışması, karton kızak yarışması, havacılık gösterisi, dondurma şovu, DJ performansı ve kar güreşi gibi birçok eğlenceyi içinde barındıran etkinlik şöleni görülmeye değerdi. Karnavala katılanlar ilgili organizasyondan duydukları memnuniyeti yakılan ateşlerin başında bol bol oynayıp, halay çekerek tadını çıkarırlarken diğer bir taraftan da fotoğraflayarak ölümsüzleştirdiler.

BU BİZİM İÇİN BİR BAŞLANGIÇTIR’

İlgili karnavalda düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilirken, bu organizasyonda emeği geçen kişilere de Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap tarafından paket takdim edildi. Simya Eğitim Kurumlarında ilk kez düzenlenen bu karnavalın tecrübe ile birlikte güzel bir başlangıç olduğunu belirten Genel Müdür Muhammet Kasap, “Simya Eğitim Kurumları olarak bu karnavalı gelenekselleştirerek bunu her yıl gerçekleştirmek istiyoruz. Bu bizim için tecrübe ile birlikte güzel bir başlangıç oldu. Bu karnaval organizasyonunda bizim le birlikte olan başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize, emeği geçen ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
İlgili karnaval Simya Eğitim Kurumları tarafından getirilen ve tüm misafirlerin el üzerinde taşıyarak açtıkları dev Türk bayrağı gösterisi ile son buldu.

Haber: Adem Merk

Editör: Mahmut Beyaz