AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Aziz Gümüş, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

Başkanlığını uzun zamandır Erdoğan Keskin’in yaptığı SGK Spor Kulübü, özellikle güreş sporunda önemli başarılara imza attı. Güreş 1. Liginde mücadele eden SGK Spor Kulübü, yeni sezonda daha önemli başarılara imza atmak adına yönetimini güçlendirdi. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ın yakından tanıdığı iş adamı AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Aziz Gümüş, SGK Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi. Özel bir tesiste Erdoğan Keskin Başkanlığında bir araya gelen SGK Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, yeni sezonun değerlendirmesini yaptı. Yönetim kurulu üyeliğine getirilen Aziz Gümüş, Kahramanmaraş’ın güreşteki adını daha yukarılara taşıma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

“KAHRAMANMARAŞ GÜREŞ’İN BAŞKENTİ”

Gümüş, güreşin başkentinin Kahramanmaraş olduğuna vurgu yaparak şu şekilde konuştu; “1. Ligde kentimizi SGK Spor Kulübü temsil etmektedir. Kulüp başkanımız beni yönetim kurulunda görmek istediklerini belirtti. Bende kendilerini kırmayarak bu işi kabul ettim. Bundan sonra SGK Spor Kulübü olarak başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Kahramanmaraş geçmiş yıllardan bu yana yetiştirdiği pehlivanlar ile tüm dünyaya ismini duyurmuştur. Son yıllarda da kentimiz güreş sporunda önemli başarılara imza atmış ve atmaya da devam ediyor. İnşallah bize verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize inanıyorum.”

Editör: Mahmut Beyaz