AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Kahramanmaraş’a gelerek, halkla buluşmalar düzenliyor. İlçe kongreleri nedeniyle ziyaretlerine kısa bir mola vermek zorunda kalan Sezal, kongre yoğunluğunun azalmasıyla birlikte geçtiğimiz gün Trabzon Caddesi üzerinde vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi. Burada halkın dert ve sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Sezal, vatandaşın sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı. Meclis’in açılma tarihi olan 1 Ekim’e kadar esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarına devam ettireceğini söyleyen Sezal, “Vatandaşımızın derdini dinliyoruz, elimizden geleni yapıyoruz, yeter ki imkân ve zaman olsun” dedi.

“BU AK PARTİ TEŞKİLATININ RUHUNDA OLAN BİR ŞEY”

Milletvekili Sezal, ziyaretler sonrası gazetemize özel açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bizim kongre sürecimiz vardı, 10 ilçemizin kongresini tamamladık 1 tane kaldı. Yoğunluğu atlatınca uzun zamandır esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz, bugünde çarşıya çıktım, vatandaşın sorunlarını dinliyorum. Pandemi süreciyle ilgili vatandaşlarımızın bir takım tedirginlikleri, sıkıntıları, normal güncel hayatta olan problemleri, sağlık problemi olan var, iş problemleri olan var hepsini dinleyip bir şekilde çözebildiğimizi en azından anlıkta olsa çözmeye çalışıyoruz. Vatandaşımızın gönlünü alıyoruz. Bu AK Parti teşkilatının ruhunda olan bir şey, biz bunu aksatmadan devam ettireceğiz. Zaten Meclis kapandığından beri şehrimizdeyiz, rutin olarak bunu yapıyoruz, vatandaşımızın derdini dinliyoruz, elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrada devam edeceğiz. Yeter ki imkân ve zaman olsun.

“1 EKİM’E KADAR ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Haftaya perşembe günü Meclisimiz açılacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Meclis’imizin açılışı olacak. 1 Ekim Perşembe günü tekrar kapanır, salı günü rutin çalışmasına devam eder. Yeni gelecek kanunlar var, bir spor yasası var bekleyen, birde yeni imzaya açılmış kanun var. Meclisin mesaisi önümüzdeki yıl Temmuz ayına kadar devam. 1 Ekim’e kadar ziyaretlerimiz devam edecek. Çarşamba günü Andırın kongremiz var onu gerçekleştireceğiz, haftaya perşembeye kadar şehrimizdeyiz, mümkün olduğu kadar esnaf ve vatandaş gezimizi de devam ettireceğiz.”

(Haber: Abdulsamet İspir)

Editör: Mahmut Beyaz