Milletvekillerinin daha çok sahada olması esasına dayanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle milletvekilleri vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek, sorunlarının çözümü noktasında toplumsal talepleri ve ihtiyaçları yerinde dinliyor, çalışmalar yapıyor. AK Parti İl Başkanlığı’nın milletvekillerine yönelik yaptığı haftalık programlar çerçevesinde bütün milletvekilleri her gün kent merkezinde ve ilçelerde vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. Bu kapsamda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Meclis’in tatile girmesiyle birlikte soluğu seçim bölgesi olan Kahramanmaraş’ta almıştı. Ara vermeden hem kendi bürosunda hem de AK Parti Teşkilatları’na ait binalarda halkla bir araya gelen Sezal, teşkilat mensuplarıyla birlikte Türkoğlu İlçesi’ne çıkartma yaptı. İlk olarak AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Sezal, burada kendisini bekleyen vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Ardından Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret eden Sezal, daha sonra Başkan Okumuş’la birlikte ilçede yapılan çalışmaları inceledi, gezdiği yerlerde esnaflarla da buluştu. Sezal, başarılı çalışmalarından dolayı Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a teşekkür etti.

YEREL YÖNETİCİLERİMİZ CİDDİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI”

Ziyaret sonrası gazetemize özel açıklamalarda bulunan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, 24 Haziran seçim çalışmalarında vatandaşların en büyük beklentisinin milletvekillerini daha çok yanlarında görmek olduğunu anlatarak, sık sık halkla bir araya geldiklerini söyledi. Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasının ardından yerel yöneticilerin başarılı çalışmalarıyla önemli kazanımlar elde ettiğini dile getiren Sezal, “24 Haziran seçim çalışmalarında halkımızın bizden beklentisi vardı, milletvekillerini daha çok içimizde görmek istiyoruz diye, bizde bu kapsamda tüm vekillerimizle birlikte haftalık programlar yaptık. Her vekilimiz günlük olarak ilçelerimizi ziyaret ediyor, vatandaşlarımızla buluşuyor, vatandaşlarımızın dertleri, sorunları varsa dinliyoruz. İlçelerimizdeki belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızla bir arada olmak adına, onların sorunlarını yerinde dinleyerek, teşkilat mensuplarımız ve belediye başkanlarımızla çözümler üretiyoruz. Bu kapsamda Türkoğlu ilçemize geldik. İlk olarak teşkilatlarımızla buluştuk, vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, ilçe başkanımızla beraber. Akabinde ise Belediye Başkanımız Osman Okumuş’la birlikte Türkoğlu’na yapılan hizmetleri görmek adına bir gezi yaptık. Şunu söyleyebilirim, Kahramanmaraş Büyükşehir olalı dört yıl oldu, yerel yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız bu süre zarfında çok ciddi çalışmalara imza attılar. Hem merkezde hem de ilçelerimizle canla başla çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR”

Dolar/TL kurundaki oynamalarla birlikte Türk ekonomisine darbe girişiminde bulunulduğunu anımsatan Sezal, oynanan oyunlara rağmen yatırımların hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Cmuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde çalışmaya devam edeceklerini belirten Sezal, “Malumunuz son birkaç gündür ülkemiz üzerinde oynanan bir takım oyunlar var, buna rağmen yatırımlar devam ediyor. Biz hem teşkilatlar olarak, hem milletvekilleri olarak Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde çalışmaya devam edeceğiz. Belediyelerimizde gördüğünüz gibi çalışmalarına son hızla devam ediyorlar. Önümüzdeki dönemde de bütün bu badirelere rağmen, bütün bu zorluklara rağmen İnşallah yeni dönemde de belediyelerimiz hizmetlerine devam edecek. Biz milletvekilleri olarak onların çalışmalarına elimizden geldiğince destek olacağız, onların isteklerini karşılamaya çalışacağız. Ve Cumhurbaşkanımızın arkasında her türlü fitneye ve zorluğa rağmen hem millet olarak hem de teşkilat olarak arkasında dimdik duracağız. İnşallah bu zor günleri de atlatacağız, bundan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise ilçesine yaptığı ziyaret dolayısıyla AK Parti Milletvekili Mehmet Cihat Sezal’a teşekkür ederek, başarılar diledi.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz