Bu amaçla Murat Market 2, Hürriyet Mahallesi’nde düzenlenen törenle hizmete sunuldu. Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve Demkay İnşaat ortağı İmirze Demir ile kardeşlerinin işletmeciliğini yaptıkları Serintepe merkezli Murat Market'in Hürriyet Mahallesi 31. Sokak Sevgi Apartmanı altındaki 1. şubesinin açılış törenine katılım ve ilgi yüksek oldu.

Yönetim Kurulu Başkanı İmirze Demir; "Allah uzun ömür versin; babamın adını taşımakta olan ve eskilerin mahalle bakkalı Murat Market olarak 1970’den bu yana uzun yıllardır Serintepe mahallesinde hizmet veriyoruz. İnşaat işimiz nedeni ile biraz geride kalan baba mesleğimize bundan sonra ağırlık verme kararı aldık. Şu anki hedefimiz; Allah izin verirse her yıl en az bir şube açmaktır. En iyi ve en taze ürünü en düşük kar marjı ile en ferah ortamlarda müşterimize sunmak hedef ve amacımızdır. Birinci şubemizin açılışına gösterilen yoğun ilgi ve katılıma teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun." dedi. Demir, ikinci şubelerini ise Kurban Bayramı arefesinde Abdülhamid Han Camii civarında açmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

11 Mayıs 2018 günü Cuma namazından sonra gerçekleştirilen açılış törenine; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un yanı sıra Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bazı daire müdürleri, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Başkan yardımcıları, milletvekili aday adayları, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı.

Bizler de Allah hayırlı etsin, bol ve bereketli kazançlar diyoruz.

Haber: Lütfi Yıkan


 

Editör: Mahmut Beyaz