Türkiye’nin ekonomik, siyasal, kültürel ve her alanda çizdiği 2023 vizyonuna daha çabuk gitmesi için AK Parti Genel Merkezince “Şehrim 2023” projesi başlatıldı. Proje kapsamında Çevre, Şehir ve Kültür başlıklarında görüş ve öneriler şehirlere gönderilen otobüsteki anketlere bildirilecek.

AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ulu Cami önünde yaptığı basın açıklamasında, söz konusu otobüsün 3 gün kentte olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan partinin, kurulduğu günden bugüne kadar her alanda ülkenin en önemli kalkınma hamlelerini hayata geçirmeye, istikrar, güven, adalet ve demokrasiden taviz vermeden millete büyük hizmetlerle buluşturmaya devam ettiğini dile getiren Debgici, şöyle devam etti: “Şehrim 2023 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan partimiz, kurulduğu günden bu yana her alanda ülkemizin en önemli kalkınma hamlelerini hayata geçirmeye, istikrar, Güven, adalet ve demokrasiden taviz vermeden milletimizi büyük hizmetler ile buluşturmaya devam ediyor. AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli sürdürülebilir şehirler kavramından yola çıkarak, tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği, “Şehrim 2023” projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen “Şehrim 2023” otobüsü ’nün 14’üncü durağı Kahramanmaraş’tır. Şehrim 2023” otobüsü 28-29 Nisan 01 Mayıs tarihlerinde 3 gün süreyle Kahramanmaraş’ın çeşitli meydanlarında Kahramanmaraşlılar ile bir araya gelerek, şehrin en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Kahramanmaraş’a ilişkin, hayal, görüş ve öneri taleplerini dinleyecek. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ile mobil uygulamalar aracılığı ile şehrine özel anket ve görüşlerini paylaşabilecek. 30 Nisan Pazartesi özel idare binasında gün boyunca duracak. 1 Mayıs Salı gününde ise AVM önünde Kahramanmaraşlılar ile bir araya gelecektir. Sizlerin katılım ve katkıları ile yapılacak çalışmaların şehrimizi ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Aslında bu proje bizim açımızdan çok önemli Çevre Şehir Kültür Başkanlığımız diyoruz ama şairler ve yazarlar kenti, şiirin başkentinde olması çok büyük bir hadise. Her alanda, bu üç başlıkta da bazı sorunları önerilerini bildirilecek”

Haber: Emre Akkış

  

      

Editör: Mahmut Beyaz