İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliğinde görev yapan ve cinayet zanlısı Muhammet Karataş’ı gözaltına almak isterken Karakaş tarafından silahla açılan ateş sonucu vücuduna isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybederek şehit olan 40 yaşındaki Polis Memuru Barış Göl için İl Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi. Şehit için saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunmasıyla başlayan cenaze töreninde Şehit Göl’ün anne, babası ayakta durmakta güçlük çekti.

OĞULLARI ŞEHİT BABASINA SELAM DURDU!
Evli ve 3 çocuk babası olan Şehit Polis Memuru Barış Göl’ün cenaze töreninde duygulandırıcı anlar yaşandı. Şehidin oğulları babasının katafalkta duran naaşına karşı selam durdu.

ŞEHİT GÖL, TÖRENİN ARDINDAN MEMLEKETİ OSMANİYE’YE UĞURLANDI!
Şehit Polis Memuru Barış Göl, İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen cenaze törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Osmaniye’ye uğurlandı.

KATILIM YOĞUN OLDU!
Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen törene; Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Garnizon Komutanı Emin Mehmet Terzioğlu, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ile STK temsilcileri ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.

Editör: Mahmut Beyaz