İleri Vites Sürücü Kursu ve Maraş Paça işbirliğinde, Suriye’nin Afrin Bölgesi’nde sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere destek olmak amacıyla başlatılan kampanyaya, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK’lıların saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Çam’ın eşi Fulya Çam da katıldı.

ARKADAŞLARI KANINI YERDE KOYMAYACAK”

Hain terör örgütü PKK’ya yönelik devam eden Güneydoğu operasyonları sırasında vatanı, bayrağı, ezanı, namusu ve şerefi için eşinden çocuğundan vazgeçerek eli kanlı leş sürüleriyle göğüs göğse çarpışan, bu uğurda da ay yıldızlı Türk Bayrağı’nın ilelebet dalgalanabilmesi için şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Çam’ın eşi Fulya Çam, katıldığı kan bağışı kampanyasında Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtına destek verdi. Eşinin şehadetini anlatan Çam, “Eşim 25 Aralık 2017 Pazartesi günü sabah saat 6 sularında Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde PKK’lı hainlerce çıkan çatışmada şehit düştü. Eşim şehit olduğunda oğlumuz Mustafa henüz 7 aylıktı, şimdi ise 10 aylık oldu. Hüseyin tanıştığım günden beri şehit olmayı çok isteyen bir insandı benim eşim. O kadar çok fedakardı ki hiç kimseyi kırmıyordu, hiç kimseyi üzmüyordu. Biz her zaman devletimizin ve askerimizin arkasındayız. Benim 1 tane çocuğum var ve ben o çocuklarımı devletime ve şehidimize layık bir şekilde yetiştirip gerekirse onlarla beraber Afrin’e savaşmaya giderim. Eşimin arkadaşları şuan da Afrin’de her ne pahasına olursa olsun hem eşimin hem de diğer şehitlerimizin kanını yerde koymayacak” dedi.

ŞEHİDİMİN EMANETİ İÇİN YAŞAMAK ZORUNDAYIM”
Manevi yönden çok büyük eksikliklerinin olduğunu ve eşini özlediğini dile getiren Fulya Çam, “Hüseyin 25 Aralık 2017’de şehit oldu ve 26 Aralık’ta da toprağa verildi. 26 Aralık’ta nasıl o kara topraklar eşimin üstüne geldiyse benim de o dakikadan itibaren hayatım bitti. Yani 26 Aralık’tan itibaren benim hayata bakış açım çok farklılaştı. Ancak 1 tane emanetim var. Ben artık onlar için yaşamak zorundayım. Günler çok zor geçiyor. Manevi olarak çok büyük bir eksikliğimiz var. Eşim şehit olduktan sonra mesajlarına ve fotoğraflarına günlerce bakmıştım” ifadelerini kullandı.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz