AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Şırnak'ta 15 Mart 2001 yılında PKK terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada Şehit olan Ekinözülü Komando Er Doğan Tut'un aşağı içmelerdeki ailesini ziyaret etti.

Gönüllü olarak Şırnak Bölgesine vatani görevini yapmaya giden Ekinözü aşağı içmeler mahallesinden olan 20 yaşındaki Şehit Komando Er Doğan Tut'un baba ocağı ziyaretinde konuşan AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Şakalar, “Ülkemizin ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden, terörle mücadelede büyük fedakârlıklar gösterip PKK Terör Örgüttü ile girdiği çatışma sonucu şehit olması bizleri derinden üzüyor halen, mekânı cennet olsun, bütün şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum” dedi
'HER FIRSATTA AİLELERİ ZİYARET EDİYORUZ'
Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını Şehitliğin, İslam'da en büyük mertebe olduğunu ifade eden Şakalar, "Her fırsatta şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Onların her zaman yanındayız. Ancak bizler ne yaparsak yapalım vatan uğruna canlarını veren evlatları için yaşadıkları acıyı dindiremeyiz. Şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz"diye konuştu. Bayrağın dalgalanması, ezanların dinememesi için Mehmetçiklerin mücadele ettiğini belirten Şakalar, “Size, şehidimizin olduğu dakikadan itibaren tüm ihtimamı göstermek bizim boynumuzun borcuydu. Bundan sonra da böyle olacak. Bu vatan kıyamete kadar var olacaksa, bu uğurda canını verenlere minnet borcunu da gösterecektir”ifadelerini kullandı. Şehit ailelerine minnettar olduklarını belirten Başkan Şakalar, “Allah sizlere sağlık sıhhat versin. Vatana, millete evlat yetiştirmek, değerleri uğrunda gerekirse kınalı aslanlarını feda etmek budur. Metanetle, bu dünyadaki inanan insanlara yakışır bir imtihan verdiniz. Umut ediyorum ki, evladımız da Peygamber Efendimize komşu olur. Bizler, hiçbir zaman unutmayacağız. İnşallah şehidimizin ismini de yaşatacağız. Allah bu vatan uğruna, bu bayrak uğruna, bu inanç ve değerlerimiz uğruna hayatını feda eden şehitlerimizin mekânını cennet eylesin. Gazilerimize hayırlı uzun ömür diliyoruz, ailelerimize de başsağlığı ve sabırlar diliyoruz diyerek sözlerine son olarak şu şekilde devam etti AK Parti hükümetimiz Şehit aileleri, gaziler ve sivil terör mağdurlarına verilen yeni yasal haklar bir yıllık sürede on binlerce kişinin ilk kez kamuda işbaşı yapmasını sağladı” diye konuştu.
'BÜROKRASİ BENİ YALNIZ BIRAKMADI'
Şehit Babası Zilfo Tut ise, şunları kaydetti: "Oğlum şehit olduğunda Kahramanmaraş bürokrasisi beni yalnız bırakmadı, destek oldu aradan geçen zaman içerisinde Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen'de hep yanımızda oldu. Ben Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'u bir oğlum olarak görüyorum bizlerin yanında oldu göreve geldiği günden ve AK Parti İl Başkanlığı döneminden bu tarafa inkâr edemeyiz iyi bir yönetici kendisine teşekkür ediyorum.”
Haber Merkezi




Editör: Mahmut Beyaz