Özellikle büyük ve küçük numara yetişkin ayakkabılarının adresi olan fitbas.com, çizgiyi bir adım daha ileri taşıyor. Büyük bir online ayakkabı satış mağazası olarak sektörde yer alan ve hedeflerine adım adım ilerleyen fitbas.com, özel numara ayakkabı satışına odaklanıyor. Özellikle ayakkabıda kadınları sadece 36-40 numara arasında sıkışıp kalmaktan kurtaran fitbas.com da satışa sunulan ayakkabılar kalite ve rahatlıklarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Peki fitbas.com içerisinde neleri barındırıyor?

Fitbas.com, kadın ayakkabılarının küçük bedenlerinde 33-34-35 numara yetişkin kadın ayakkabısı çeşitleri sunarken, büyük bedenlerde ise 41-42-43-44-45 numara seçenekleriyle bulunması zor numaralarda 300’den fazla modelle müşterilerine hizmet veriyor. Fitbas.com’un kendi ürünleri olan Loggalin, Erkan Kaban ve Kalahari markalı ayakkabıları ile kalite ve rahatlık artık hayal olmaktan çıkarken, Loggalin, Erkan Kaban ve Kalahari marka bütün ayakkabıları%100 yerli olarak imal ediliyor.

Fitbas.com da erkekler de unutulmuyor

Ürün yelpazesi oldukça geniş olan Fitbas.com da, sadece kadın ayakkabıları bulunmuyor. Ürünlerinde erkekleri de unutmayan Fitbas.com, erkek ayakkabılarında da bulunmayan numaralarda oldukça iddalı bir duruş sergiliyor. Fitbas, yetişkin erkek ayakkabılarında 36-37-38-39 küçük numara ve 46-47-48-49-50 numara büyük beden erkek ayakkabılarında 200’den fazla modeliyle müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Fitbas sadece internette değil!

Fitbas.com internet satışlarının yanı sıra İstanbul’da Taksim ve Bahçeşehir olmak üzere iki mağazasında da müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Bütün satışlarını direk stoktan satış ile yapan fitbas.com, Türkiye’nin her yerine 2 gün içerisinde gönderim yapma kapasitesini kendisinde barındırıyor.

Haber:Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz