İl Millî Eğitim Müdürlüğü Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi (KADEP) Kapsamında, Saçaklızade Kültür Eğitimi ve Yardımlaşma Vakfı tarafindan Onikişubat Kürtül İlk-Ortaokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere 150 adet bot, 150 adet mont yardımı yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi (KADEP) kapsaminda, Saçaklızade Kültür Eğitimi ve Yardımlaşma Vakfı tarafindan Onikişubat Kürtül İlk-Ortaokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere 150 adet bot, 150 adet mont yardımı yapıldı. Onikişubat Kürtül İlk-Ortaokulunda yapılacak yardım nedeniyle bir program düzenlendi. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, “Yardımı gerçekleştiren Saçaklızade Kültür Eğitimi ve Yardımlaşma Vakfı yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederken, öğrencilerden de çok çalışarak başarılı ve örnek birer öğrenci olmalarını istedi” dedi.

Saçaklızade Kültür Eğitimi ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ali Demirdöğen ise öğrencilere yönelik şu ifadeleri kullandı: “Allah katında en değerli şey insandır. yaratılanların en üstünü insandır. Allah dünyada ki bütün her şeyi insanların emrine vermiştir. Bizlerde insan olarak ona layık olmalıyız. Ona yakışır işler yapmalıyız, birbirimizle kardeşçe geçinmeliyiz ve gerektiğinde yardımlaşmalıyız. Bunları yapmak içinde bol bol kitaplar okumalısınız, derslerinize çalışarak ülkemize hizmet etmek için yarışmalısınız.” Konuşmalardan sonra İl Millî Eğitim Müdürlüğü ARGE birini Kahramanmaraş KADEP yardımlaşma değeri kapsamında, Saçaklızade Vakfı tarafindan Onikişubat Kürtül İlk-Ortaokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere 150 adet bot, 150 adet mont yardımı yapıldı. Kürtül ilk ve ortaokulunda yapılan giyecek yardımı dağıtımına, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Saçaklızade Kültür Eğitimi ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Ali Demirdöğen, Saçaklızade Kültür Eğitimi ve Yardımlaşma Vakfı Kadın Kolları Koordinatörü Gülnur Demir, Kürtül İlk-Ortaokulu Müdürü Tuncay Kılınç, Müdür Yardımcısı Ümit Göher, Zafer Çakır, İl Millî Eğitim Müdürlüğü KADEP Koordinatörü Ramazan Şişman ve okulda görevli öğretmenler ve yardımseverler katıldı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz