Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla yapılan Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’nde göreve seçilen Erkan Pınarbaşı, teşekkür ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Erkan Pınarbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz ve çalışanlarla sohbet etti. Ziyarette Erkan Pınarbaşı’na, yönetim kurulu üyelerinden Teşkilat başkanı Mustafa Narlı, Tanıtma Başkanı Çağrı Kandemir, İl Sekreteri Muhammet Yasir Yer, Eğitim Başkanı Ahmet Dinçaslan, Planlama ve Koordinasyon Başkanı Selahattin Solacak, Hatipler Sorumlusu Selim Kale ve Eğitim Öğretmenleri Sorumlusu Abdullah Hançer eşlik etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Erkan Pınarbaşı, Saadet Partisi’nin Kahramanmaraş’ta yükselişe geçeceğini söyledi.

KAHRAMANMARAŞ MİLLİ GÖRÜŞ’LE TANIŞACAK”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla yaptıkları 6. Olağan Kongre’nin ardından göreve geldiklerini belirten Pınarbaşı, “Bizde görev istenmez verilir mantığıyla hareket ediyoruz, 1969’dan bu yana bu mantıkla hareket ettik ve istişare kuruluna uymanın her zaman her dönemde isabetli olduğunu düşündük. Genel Merkezimiz böyle bir karar verdi ve Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla kongremizi yaparak göreve geldik. İnşallah Kahramanmaraş’ta Saadet Partisi’nin bundan sonra yükselişe geçtiğini göreceğiz. Toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayarak parti gözetmeksizin siyasi düşünce gözetmeksizin bütün herkesi kucaklayacak bir siyasi anlayışla İnşallah partimizi istenilen seviyeye, o eski coşkulu günlere taşıyacağız. Biliyorsunuz Kahramanmaraş’ımız Milli Görüş’ün kalelerinden bir tanesiydi. 1989 seçimlerinde 5 ilden bir tanesiydi. Milletimiz Milli Görüş’ü seviyor, Kahramanmaraş’ta Milli Görüş’ü seviyor İnşallah yeniden Milli Görüş’le Kahramanmaraş tanışacak, yeniden kaynaşacak diye inanıyoruz, umut ediyoruz” dedi.

ADİL BİR DÜNYA DÜZENİNİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER KURACAK”

Yeni yönetimlerini oluşturmalarının ardından çalışmalarına hız verdiklerini belirten Pınarbaşı, Milli Görüş düşüncesinin adil bir dünya düzeni kuracağını söyledi. Pınarbaşı, “Biz aşkla, heyecanla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeni yönetimimizi oluşturduk ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz, bu vesileyle Manşet Gazete’mizi de ziyaret ettik. İnşallah önümüzdeki günlerin hayırlı ve güzel olacağını düşünüyoruz. Milli görüşçüler olarak biz insanlığa yeni bir dünya hediye edeceğiz. Savaşların olmadığı, insanların aç kalmadığı, barış içinde yaşadığı adil bir dünyayı ancak ve ancak bizler kuracağız. Milli görüşçüler kuracaktır Allah’ın izniyle. Çünkü biz kaba kuvveti değil, hakkı ve adaleti üstün tutan bir zihniyete sahip olduğumuz için yeni bir dünyayı biz kuracağız diyoruz. Çünkü biz sevgi ve kardeşliğin teminatıyız dediğimizden dolayı yeni bir dünyayı biz kuracağız diyoruz” şeklinde konuştu.

(Haber: Ahmet GÜNEÇIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz