24 Haziran Seçimlerine saatler kala Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını tamamladı. Artık tüm Türkiye’nin gözü seçim sonucunun ne olacağında. Kahramanmaraş’ta ise Parti Teşkilat Başkanları, Vekil Adayları ile birlikte seçim çalışmalarını bugün itibariyle noktaladı. Seçime saatler kala MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Parti Binasında bir basın açıklaması düzenleyerek 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diledi. Özellikle Kahramanmaraş’ta 24 Haziran’da Cumhur İttifakında Recep Tayyip Erdoğan’a rekor seviyede oy beklediklerinin altını çizen Akpınar, ayrıca Milliyetçi Hareket Partisinin de Kahramanmaraş’ta ivme kazandığını vurguladı.

“ADAYLARIMIZ EN ÜST SEVİYEDE BİR GAYRET GÖSTERMİŞTİR”
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adaylarının çok iyi bir gayret sergilediklerini belirten Akpınar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin başta ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyorum. Gerçekten Milliyetçi Hareket Partisi olarak güzel bir kampanya dönemi geçirdik. Bu süreçte Milletvekili Adaylarımızın tamamı en üst seviyede azim ve gayret göstererek, seçim süreci boyunca tüm adaylarımız başta Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’e, daha sonrada Milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisine oy istediler. Tüm adaylarımıza göstermiş oldukları azim ve gayretten dolayı, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak çok teşekkür ediyoruz.”


“VEKİL SAYISININ ARTACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”
Akpınar, ayrıca Kahramanmaraş’ta Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili sayısının artacağını belirtti. Akpınar, “Bizde Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı olarak Kongremizden bu yana çalışmalarımız zaten devam etmekteydi. Cenabı Allah’ın izniyle hem Kahramanmaraş’ta hem de Dulkadiroğlu ilçemizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a rekor seviyede oy bekliyoruz. Ayrıca Dulkadiroğlu ilçemizin de Cumhurbaşkanı Adayımıza yüksek bir oy çıkacağını bekliyorum. MHP’nin kurumsal kimliği altında da, MHP’nin Milletvekili sayısını arttıracağını düşünüyorum. Kampanya boyunca vatandaşlarımızdan özellikle Genel Başkanımıza karşı büyük bir teveccüh, ilgi ve alaka gördük. Vatandaşlarımıza, seçim boyunca partimize ve Cumhurbaşkanı Adayımıza göstermiş oldukları teveccühten dolayı da çok teşekkür ediyorum. Biz, Dulkadiroğlu ilçe Teşkilatı olarak Dulkadiroğlu bölgemizde tüm mahallelerimizde, sivil toplum örgütlerinde, çarşı merkezinde, sanayi de, kapalı çarşıda, kent meydanında toplantılar yaptık, esnaf ziyaretleri yaptık. Adaylarımızla birlikte çalışmalar yaptık. U yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde MHP’nin Kahramanmaraş’ta ciddi anlamda ivme kazanacağını düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki dönemde de Kahramanmaraş’ta MHP, çok farklı bir şekilde ivme kazanacaktır. Tekrardan Pazar günü yapılacak olan seçimlerin, ülkemiz adına hayırlar getirmesini diliyorum. Bu süreç içerisinde azim ve gayret gösteren Milletvekili Adaylarımıza kadın kollarımıza, ülkü ocaklarımıza, Mahalle Teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum. Cenabı Allah’ın iziyle MHP, Kahramanmaraş’ta ve Dulkadiroğlu’nda destan yazacaktır. Bundan da hiç şüphemiz yoktur. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Kahramanmaraş Türkiye genelinde, Dulkadiroğlu İlçesi de İlçe genellemeleri içerisinde çok farklı yerlerde olacaktır. İnşallah Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Dulkadiroğlu ilçesinin Türkiye genelinde birinci olarak bekliyoruz” İfadelerini kullandı.

Haber: HAKAN AYDIN

Editör: Mahmut Beyaz