Posta, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında, Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı, iki asra yakın tecrübesi, çağdaş teknoloji ve güçlü kadroları ile ekonomik, hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), Kahramanmaraş Şubesi ile de kent halkına hizmet veriyor. Ülke önceliklerine göre faaliyette bulunan, yenilikçi, güvenilir, tarafsız, girişimci, sosyal sorumluluk, kişisel verilerde gizlilik ve saydam bir şekilde çalışmalarını sürdüren PTT Kahramanmaraş Şubesi, PTT Başmüdürü Ali Kaplan’ın başarılı çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. PTT’yi bir dünya markası yapma hedefi doğrultusunda tüm hizmet alanlarında atılımlar yapan PTT Kahramanmaraş Şubesi, Başmüdür Ali Kaplan’ın girişimleri neticesinde bünyesine kattığı 30 ticari araçla filosunu genişletmeye devam ediyor. Kahramanmaraş’a kazandırılan yeni araçları müdürlük binası önünde basın mensuplarına tanıtan PTT Başmüdürümüjde Ali Kaplan, araç filolarının genişlemesiyle birlikte müşterilerine daha da iyi hizmet vereceklerini söyledi. Kaplan ayrıca, kent merkezine ve çeşitli yerlere yeni PTT Şubeleri’nin açılacağının da müjdesini verdi.

ŞEHRİMİZE KAZANDIRDIK, GURURLUYUZ, MUTLUYUZ”

Hizmeti vatandaşların ayağına götürmek amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Kaplan, “Güçlü Türkiye’nin gelişen PTT’si olarak Genel Müdürümüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Kenan Bozgeyik’in talimatları doğrultusunda hizmet ağımızı artırmak, hizmet kalitemizi yükselterek müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla yapılan çalışmalarımızdan bir tanesini görüyoruz. 22 tanesi hafif olmak üzere toplamda 30 tane ticari aracımızı Kahramanmaraş’ımıza kazandırdık. Kargo ve posta dağıtım hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen araçlarımız hizmet vermeye başladı. Bunun için de gururluyuz, mutluyuz. Daha önceden 8 tane motosiklet, 11 tane scooter gelmişti. Hizmetimizi vatandaşımızın ayağına götürmek açısından hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor, devam da edecek” dedi.

3 ŞUBE AÇTIK, 3 ŞUBE DAHA AÇACAĞIZ”

Göreve geldiği günden bu yana 3 yeni şubeyi faaliyete geçirdiklerini, üç yeni şube de açmayı planladıklarını dile getiren Ali Kaplan, “Taşıma ve dağıtım noktasında göreve geldiğimizden bu yana 3 tane şubemizi faaliyete geçirerek, vatandaşlarımızın bize daha kolay ulaşmasını sağladık. Necip Fazıl, Tekerek ve Yavuz Selim Şubelerimiz şuan da aktif olarak faaliyette. Bir diğer konu ise önümüzdeki dönemlerde kısa sürede Demirciler Çarşısı’nda esnaflarımızın, Çocuk Bahçesi’nde ve Karaziyaret’te vatandaşlarımızın hizmetine sunmak üzere üç tane PTT Şubesi açmayı planlıyoruz. Kiralama dönemi bitti, proje ve tadilat yapılıyor” şeklinde konuştu.

KALEDİBİ PTT’Yİ TRABZON CADDESİNE TAŞIYACAĞIZ”

Kahramanmaraş gündemini belirli aralıklarla meşgul eden ve yıkılması gündemde olan Kaledibi PTT Şubesi’ni Trabzon Caddesi’nde bulunan 650 metrekarelik yeni bir yere taşıyacaklarının da altını çizen Kaplan, “Bir diğer konu yine Kahramanmaraş’ımızın kanayan yarası olan Kaledibi PTT Şubemizin yerini daha modern, vatandaşlarımızın daha rahat kullanabileceği Trabzon Caddesi’nde 650 metrekarelik bir yer kiraladık. Kira sözleşmeleri bitti, şuan da projelendirme aşamasındayız. Bunu da yine Genel Müdürümüzün destekleri doğrultusunda PTT’nin yeni konseptiyle kentimize yakışır bir şekilde yapıp, en kısa sürede faaliyete geçirmeye devam edeceğiz. PTT vatandaşın ayağına kadar girecek, hizmeti ayağına götürecek. Biz bunu hedefledik, Kahramanmaraş’ımızda bu hizmetlerin en iyisine layık” ifadelerini kullandı.

PTT’nin yeni 30 aracının tanıtımının yapıldığı toplantıya PTT Başmüdürü Ali Kaplan’ın yanı sıra Kahramanmaraş PTT Pazarlama ve Satış Müdür Vekili Harun Oğuzhanoğlu, Pazarlama ve Satış Memuru Yusuf Gülpak ve PTT çalışanları katıldı.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz