Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Trafik Tescil ve Denetleme Büro amirliği ekipleri Trafik Haftası dolayısıyla yaptıkları uygulama sırasında sürücülere bu kez ceza makbuzu yerine çikolata ikram etti.

Elbistan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından trafik haftası dolayısıyla trafik ve trafik kazalarıyla ilgili olarak sürücüleri bilinçlendiren broşürler dağıtıldı. Yapılan yol kontrollerinde trafik güvenliğinin önemine dikkat çeken trafik polisleri yetkilileri, hatasız araç kullanan sürücülere kolonya ve çikolata ikram etti.

HATALI PARKLANMA VE MOTOSİKLET UYGULAMASINA AĞIRLIK VERİLECEK

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Hüseyin Gündüz, hafta boyunca etkinliklere devam edileceğini bildirdi. Trafik ekipleri, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı (Hastane yolu) aşırı ve kazaların artması sonucu Mezbahane yol kavşağında çift yönlü radar uygulaması başlatıldığını hatırlatarak sürücüleri uyardı. Ayrıca yaz ayının gelmesiyle Trafik Ekipleri, hız kontrolü, hatalı parklanma ve motosiklet uygulamalarına ağırlık verileceğini belirtti.

Erdi İşbilir/Elbistan

 

 

 

Editör: Mahmut Beyaz