Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, Türk Polis Teşkilatı’nın tarihçesinden bilgiler veren İnci, koronavirüs salgını sebebiyle vatandaşlara uyarılarda da bulundu. İnci, “Huzurun şehri Kahramanmaraş’ta, olay sayıları her geçen azalmakta ve bu başarıda vatandaşımızın ciddi oranda desteği bulunmaktadır” dedi.

İnci mesajında şu ifadeleri kullandı;

“10 Nisan 1845 tarihinden bugünlere kadar Aziz Milletimizin huzuru için büyük bir özveriyle görevini sürdüren Polis Teşkilatımız 175. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Teşkilatımızın her ferdi, bu vatanı bizlere emanet eden Ecdadımız gibi aynı Vatanseverlik içinde kahramanca ve cansiperane bir şekilde gücünü yasalardan ve milletinden alarak kutsal hizmet bayrağını taşımaya devam edecektir.

Teşkilat mensuplarımıza gösterdikleri fedakarlıklar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Polis haftasına girdiğimiz şu günlerde dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla hep beraber mücadeleye devam etmekteyiz. Bu kapsamda devletimizin almış olduğu tedbir kararlarına millet olarak uymalıyız. Evlerinizde kalmanız sizlerin, can ve mal emniyetinizi sağlamak da bizlerin sorumluluğu altındadır.

Teşkilatımız bu zorlu süreçte hayati görev ifa eden sağlık çalışanlarına kolaylık sağlamak ve vatandaşları salgın tehlikesinden korumak için her türlü asayiş tedbirini almıştır.

Yol uygulamalarında ve şehir merkezlerinde yapılan denetimler, sosyal yardım desteklerinin koordineli bir şekilde dağıtılması devam ediyor. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla amansız mücadelemizi ara vermeden devam ettiriyoruz.

Huzurun şehri Kahramanmaraş’ta, olay sayıları her geçen azalmakta ve bu başarıda vatandaşımızın ciddi oranda desteği bulunmaktadır.

Gençlerimizi tehdit eden Uyuşturucu ile mücadelemiz planlı operasyonlar ile devam etmekte, Uyuşturucu satıcıları tek tek yakalanarak adalete teslim edilmektedir.

FETÖ, PKK ve diğer tüm terör örgütleri ile mücadelemiz kararlı bir şekilde sürüyor.

Ülkemizin istiklal ve istikbaline göz dikenlere, milletimizin aydınlık yarınlarına kastedenlere karşı mücadele ruhumuz her zaman diridir.

Polis teşkilatı olarak Bizler Büyük Bir Aileyiz. Birlik, Beraberlik ve Vatan sevgisi ile her daim görevimizin başındayız.

Mensubu olmaktan gurur duyduğum Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünde, en başta Şehitlerimiz ve Gazi yakınlarımızın, hayatta olan Gazilerimizin, Mesai Arkadaşlarımın ve Ailelerinin, Polis haftalarını ve Polis günlerini kutluyorum. Şehitlerimizi ve Ahirete intikal etmiş Gazilerimizi rahmetle, en derin duygularımla şükran ve minnetle anıyorum.”

Editör: Mahmut Beyaz