Son 15 yılda on binlerce konutun satıldığı inşaat sektörüne yeni bir oyunca daha giriş yaptı. Yaklaşık 20 yıllık restoran tecrübesini ortağı ile birlikte inşaat sektörüne yansıtan Seyfi Yoğurtçu, inşaat malzemeleri üzerine her türlü malzemeyi satacaklarını belirtti.

Acılaşa özel yaklaşık 1000 kişiye yemek veren Yoğurtçu burada yaptığı açıklamada: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği çağrısına destek vermek amacıyla bizde bu iş yerini çalıştırdık. Şu anda 3 kişi çalışanımız var. ileride bu sayıyı yükselteceğiz. İki iş yeri açtık. Birisi yemek üzerine. Sektörde geçen yıllara oranla bir düşüş var bizde bunu bilerek iş yerimizi açtık. Önemli olan halka hizmet hakka hizmet düsturu” dedi.

SEKTÖR ÇOK ÖNEMLİ

Yaşam boyunca bu sektörün çok önemli olduğuna dikkat çeken Yoğurtçu: “Sektör canlı bir organizma gibi. Yani düşünün bir evde oluşan bir aksaklığı gidermek adına veya yeni yapılacak binalara malzeme temin etmek adına biz iş yerimizi açtık. Bu şehirden kazandığımız parayı tekrar bu şehre yatırım için dönüştürdük. Firmamızda A’dan Z’ye aranılan tüm ürünleri bulmak mümkün. Son yılların trend mutfaklarından tutunda yeni nesil oturma odalarına kadar geniş yelpazede bir satış ağımız mevcut. Yatırımımız enerjimiz. Bu şehir bunu hak ediyor” şeklinde konuştu

ŞEHRİN YENİ MİMARI OLACAĞIZ

Kendi iddialarının enerjileri olduğuna vurgu yapan Yoğurtçu: “20 yıldan bu yana lezzet tecrübemizi bu sektöre yansıttık. İş yerimizi açmadan önce yol haritamızı çıkardık. Yani akıllara geldiği gibi bu sektörde ne işleri var diyenlere şunu söyleyebilirim; anladığımız işi yapıyoruz. İddiamız ise yenilenen bu sektörde öncü olacağız. Tüm hemşerilerimizi firmamıza bekleriz” dedi.

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz