Pazarcık Belediyesi ekipleri ilçenin Büyüknacar Mahallesi Kadılar Obası -Göl evler yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili Fevzi Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cemalettin Nadir Aras ve Belediye meclis Üyeleri ile birlikte Büyüknacar Kadılar Obası-Göl Evler Mevkii de devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan yol çalışmalarına başlanılan Büyüknacar Kadılar Obası-Göl Evler incelemelerde bulunan Belediye Başkan Vekili Feyzi Ünal ve beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Cemalattin Nadir Aras çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak vatandaşların taleplerini dinledi.
'YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK'
Devam eden Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Nadir Aras çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Pazarcık Belediyesi olarak çalışmaların devam ettiği mahallemizi ziyaret ettik burada yapılan yol çalışmasını yerinde incelemek üzere buradayız. Ekibimizle beraber burada çalışan çalışma arkadaşımız daha önce burada vatandaşımızı çamurdan kurtarmak okula giden çocuklarımızın okula daha rahat güzel imkânlar içerisinde okula gidip gelmelerini sağlamak için bu çalışmalarımız sürdüreceğiz. Sadece burada değil bu mahallemizde değil inşallah birkaç gün sonra diğer mahallerimizde yol çalışmamızı sürdüreceğiz, Pazarcık Belediyesi hizmet konusunda sınır tanımıyor her zaman Pazarcık Belediyesi Hizmet noktasında vatandaşın yanındadır hizmetleri kış ’ta olsa Yaz’da olsa en hızlı bir şekilde vatandaşın ayağına götürmeye devam etmektedir. Özellikle burada çalışmada emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum mahalle halkına da burada yapılan çalışmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum ’’dedi.

Haber Merkezi


Editör: Mahmut Beyaz