Başlatılan proje ile Şırnak’ın İdil ilçesindeki Anafartalar İlkokulu’nun anasınıfı kardeş sınıf olarak belirlendi. Minikler ve aileleri getirdikleri ve heyecanla paketledikleri hediyeleri kardeş sınıftaki arkadaşlarına gönderdiler.

Okul Müdürü Bekir Güneşlice yaptığı açıklamada: “Her güzel şeyin tohumu çocuklukta atılır. Bu yüzden çocuklarımızın değerlerimizi kazanmalarını çok önemsiyor ve bu yönde gayret gösteriyoruz. Başlatmış olduğumuz bu projeyle amacımız dostluk, güvenilirlik ve arkadaşlık değerlerini öğrencilerimize yaparak- yaşayarak öğretmektir. Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Müdür Yardımcısı Zahide Karaköse yaptığı açıklamad şunları belirtti: “Bizler bu projeyle uzakları yakın ediyor, minik gönüller arasında dostluk köprüsü oluşturuyoruz. Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum”

Anasınıfı öğretmeni Safura Akkurt Çot’da şöyle konuştu: “ Oyuncağımı Paylaşıyorum Projesi için çocuklarla birlikte velilerimizden oyuncaklar istedik. Hepsini çocuklarla beraber paketledik. Öğrencilerimiz duygu ve düşüncelerini resimlere döktüler ve hediyelerin içine yerleştirdiler. Şimdi hediyelerimizi ihtiyacı olan okulumuza göndermek üzere PTT’ye gidiyoruz”

Haber merkezi

Editör: Mahmut Beyaz