31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına büyük bir özveriyle devam eden CHP Milletvekili ve Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Emekliler Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Öztunç'u TÜED Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Nalbantbaşı karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette emeklilerle bir araya gelen Öztunç emeklilere sahip çıkmanın geçmişe sahip çıkmak olduğunu söyledi.

"ANKETLERİN HEPSİNDE AÇIK ARA ÖNDEYİM"
Anketlerin hemen hemen hepsinde açık ara önde olduğunu ifade eden Öztunç, "Bugün çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçimlere sayılı gün kaldı. Anketlerin hepsinde açık ara önde çıkıyorum. Seçimi alacağımı da gördüler. O yüzdende ne yapacaklarını şaşırdılar. Her gün bakanlar geliyor gidiyor, bir gün bir bakan geliyor bir gün biri gidiyor. Artık öyle bir noktaya geldiler ki maşallah milletvekilleri saz çalıyorlar, türkü söylüyorlar. Mahir Bey'i izledim şiir okuyor. Aday Hayrettin Bey nasıl oy alırız diye eline yaş pasta alıyor kapı kapı evleri geziyor. Ama bunlar magazinsel işler. Vatandaşımız her şeyin farkında" şeklinde konuştu.  

"EMEKLİLER İÇİN ÖZEL PROJELERİM VAR"
Emekliler için özel projelerinin olduğundan bahseden Öztunç, son olarak sözlerine şunları ekledi: "Emekliler için özel projelerim var. Birincisi yeni kuracağım ilçede yani batı köyler tarafındaki yeni ilçede emekliler için kooperatif kurup konut yapacağız. Bu konutları yapmamız lazım. Gaziantep bunu emekliler için yaptı. Emekliler için konut projemiz var ve bunu gerçekleştireceğim. Yine emekliler için su da ciddi bir indirim olacak. Bazı emeklilerde ise belli yaştan sonra bedava belirli tona yakın su alacaklar. Emeklilerin sorunları çok ciddi. Kahramanmaraş artık emekli kentine doğru gidiyor. Çok emeklimiz var. Emeklilere sahip çıkmak geçmişimize sahip çıkmaktır. Bu kapsamda ben emeklilerin sorunlarını gidermek için büyükşehir belediye başkanı olduğumda elimden geleni yapacağım."

Haber: Mehmet Can Tekdöş

Editör: Mahmut Beyaz