Meclis çalışmalarından bulduğu her fırsatta Kahramanmaraş’a gelerek sorunları yerinde görmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, bu kez ise Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’ne bağlı Bertiz Bölgesi’ne çıkarma yaptı. Öztunç’a,  31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde Dulkadiroğlu ilçesinden bağımsız belediye başkan adayı olan Mustafa Dizibüyük de eşlik etti. Bölgeyi iyi bilen Dizibüyük, bütün sorunları Öztunç’a tek tek anlatırken, vatandaşların taleplerini iletti. Vatandaşların taleplerini tek tek not alan Öztunç, bölgeye hizmetlerin artırılması ve kış turizminin canlandırılması noktasında harekete geçilmesi gerektiğini kaydetti. 
Dulkadiroğlu ilçesinden bağımsız belediye başkan adayı olan Mustafa Dizibüyük ise bölgenin başta yol, su ve elektrik problemlerinin çözüme kavuşturulması noktasından Öztunç’dan destek istedi. 
Öztunç ise sorunları TBMM’de gündeme taşıyacağının sözünü verirken, Bertiz cevizi ve şıra ürünlerinin pazarlanması ve tanıtımı hakkında görüşmeler yapacağını dile getirdi. 

(Haber: Aziz Çevlik)
 

Editör: Mahmut Beyaz