Memleketi Kahramanmaraş’tan CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen ve hali hazırda CHP Parti Meclisi Üyesi kimliğiyle yıllardır bölgede Milletvekili gibi çalışarak partisini temsil eden Ali Öztunç’un bugün programında Türkoğlu ilçesi vardı.

YOĞUN İLGİ PROGRAMI DEĞİŞTİRDİ

Dedeler, Özbek, Pınar Höyük, Bayramgazi, Yeniköy ve Hamuklu köylerine ziyarette bulunan Öztunç, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve alaka nedeniyle diğer köy ziyaretlerini ertesi güne ertelemek durumunda kaldı. Öztunç, kalan dar vaktinde ise Beyoğlu mahallesine geçerek çarşı-pazarda esnafla bir araya geldi.

HATALAR TEKRARLANMAYACAK”

Tek tek dükkânlara girerek esnafla hasret gideren Öztunç, ülkeyi perişan hale getiren iktidara olan sitemleri harf harf hafızasına kazıdığını dile getirdi ve kendi iktidar dönemlerinde aynı hataların tekrarlanmayacağını ifade etti.

Öztunç’un açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

EKONOMİMİZ BİTKİSEL HAYATA GİRMİŞ DURUMDA”

“Mevcut iktidarın sahte istikrar söylemleri artık gerçekliğini yitirdi. 16 yıllık iktidar dönemleri sonucu gelinen noktada bakıyoruz ki bugün işsizlik çift hanelerde, cari açık rekor düzeyde, dolar Rabia’yı da geçti beş kardeşi gösteriyor. Maalesef ekonomimiz bitkisel hayata girmiş durumda. Mevsimi gelen meyveler bile ateş pahası. Memlekete bir hayırları dokunmadığı gibi 1923’ten 2002’ye kadar olan tüm Cumhuriyet kazanımlarımızı, fabrikalarımızı da sattılar. Biz her gün sokaklardayız; çarşı, pazar, genç, yaşlı kan ağlıyor…”

SOKAĞA HUZUR VE REFAH GELECEK”

“Halkın geçim sıkıntısından bir haberler. Bugünlerde yüzleri dahi kızarmadan hala vaat açıkladıklarına şahit oluyoruz. Siz iktidarsınız neyin vaadi bu! 16 yıldır neredeydiniz! Her seçim döneminde bir yerlerden petrol çıkartırlar, uçak fabrikalarından bahsederler ama sadece dillerinde, bir daha ki seçime kadar da kapınızı dahi çalmazlar. Kabak tadı verdi mesnetsiz politikaları. Biz gittiğimiz her yerde beyannamemizle sözümüzü belgelediğimiz ekonomi, eğitim ve kalkınma planlarımızı anlatıyoruz. İnşallah bizim iktidarımızla birlikte sokağa huzur ve refah gelecek.”

Bitmek bilmeyen enerjisi ve ırk, din, dil, mezhep ayrımı yapmadan her yüreğe dokunma gayretiyle Kahramanmaraş’ta farkını ortaya koyan Öztunç’a ziyaretleri sırasında Milletvekili Adayı Azize Çuhadar ve il örgütü yöneticileri Keziban Taşın, Füsun Zabun ve Gizem Taşın da eşlik etti.


 

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz