Bin 500 üyeye sahip odanın Paris Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongresinde Divan Başkanlığını Cafer Tepe, Divan Başkan Yardımcılığını Zekeriya Balakan, Kâtiplikleri ise Yaşar Kökenöz, Mehmet Belpınar ve Yahya Yorulmaz yaptı. Oda üyesi esnaflar ile davetlilerin katıldığı kongrede bir konuşma yapan Başkan Şeref Özsoy şunları kaydetti: “Seher vakti kalkıp gecesini gündüzüne katan, mahallemizin göz bebeği, bekçisi; bakkalımız, esnafımız, sanatkârlarımız, odamızın genel kuruluna hoş geldiniz der hepinizi saygıyla selamlarım. 2010 yılında bize verdiğiniz görevi hiç aksatmadan yerine getirmeye ekibimle elimden geldiği kadar çalıştım. Emanete sahip çıktım. Bundan sonrada ekibime ve bana görev verilirse, bu göreve talibim. Öyle görülüyor ki adayımız yok. Durmak yok, daha çok çalışıp verdiğiniz göreve layık olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle genel kurulumuzun memleketimize esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını temenni eder en kalbi duygularımla sizleri selamlarım. Bakkal dün vardı, bugün de var, yarın da var olacak. Bakkalsız bir mahalle annesiz bir aile gibidir. Kongremizin, esnaf camiamıza, Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan dilerim.”

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Şeref Özsoy (Başkan), Zekeriya Balakan, Mehmet Karaokur, Eyyüp Zıba, Ali Rıza Kuşat, Mesut Doğan, Ahmet Büyüksakallı, Kadir Yalçın, İsmail Gülçin.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Yahya Yorulmaz, Yaşar Kökenöz, Lütfi Dilli, Cuma Kuş, Hüseyin Karakuzu, Çetin Orçan, Hasan Gönülkırmaz, Hacı Kırmızıkefiyeli, Abdullah Ertürkmen.

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Muzaffer Sarıgül, Mehmet Belpınar, Ali Öksüz.

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Ahmet Ertürkmen, Muhammed Çay, Ahmet Parlar.

Yeniden güven tazeleyerek 3. Dönem için Başkan seçilen Şeref Özsoy ve yeni yönetimini tebrik eder; görevlerinde başarılar dileriz.

(LÜTFİ YIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz