Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Akdeniz Sürücü Kursları Federasyonu Genel Başkanı (ASKEF) aynı zamanda Kahramanmaraş Özel Sürücü Kursları Başkanı Seyfi Moroğlu ile beraberinde yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.


 

“YATIRIMDA EN ÜST NOKTAYA GELİNDİ”

Misafirlerine Türkoğlu’nda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Okumuş, Türkoğlu’nun Kahramanmaraş’ın yaşanabilir ilçelerinden bir tanesi olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü söyledi. Başkan Okumuş, “2 dönemlik belde belediye başkanlığı döneminde sloganımız ilçelerde, ilde ne varsa bunu belde de gerçekleştireceğiz diye söz vermiştik. Türkoğlu 2000’li yıllara kadar adeta atasözü haline gelmiş 50, 60 yıldan beri Türkoğlu’na giriyoruz, çıkıyoruz değişen bir şey yok diye öncelikli olarak bu algıyı yavaş yavaş değiştiriyoruz. Türkoğlu, Kahramanmaraş’ın en güzel yaşanabilir ilçelerden bir tanesi olması için emin adımlarla ilerliyor. Hem ilçe belediyecilik alanında, hem Büyükşehir’in Türkoğlu’na yaptığı hizmetler, hem hükümetimizin yaptığı yatırımlar noktasında Türkoğlu ilçemiz şuanda yatırımlar konusunda en üst noktaya geldiğini ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Okumuş, ziyaretlerinden dolayı Moroğlu ve beraberindeki Kahramanmaraş Özel Sürücü Kursları yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “biz gerek belediye, gerekse şahsım olmak üzere her zaman sürücü kurslarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum, çünkü her zaman onlarda bizim yanımızda oluyorlar” dedi.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN DESTEK VERİYOR”

Moroğlu ise yaptığı açıklamada Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a ilçede yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Moroğlu, “Başkan Osman Okumuş, her zaman Kahramanmaraş Özel Sürücü Kursları derneğine destek olmuştur, sağolsun varolsun biz onu çok seviyoruz kendisi şirin ilçemiz Türkoğlu belediye başkanlığını layıkıyla yerine getiriyor bundan dolayı kendisini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz