Özel Sular Vatan Hastanesi Yöneticileri ve çalışanları, iftar yemeğinde buluştu. Onikişubat Parkı Konak Restaurant’ta gerçekleştirilen organizasyona Özel Sular Vatan Hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Hasan Sular, Hastane Başhekimi Kemal Yüzbaşıoğlu, Hastane Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, doktorlar, hastane personeli ve aileleri katıldı.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar programında konuşan Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, kutsal bir mesleği icra eden sağlık çalışanlarının mübarek Ramazan ayının atmosferinde bir araya gelmesinin ayrı bir anlam ve önem taşıdığını söyledi.

Karatutlu, “Özel Sular Vatan Hastanesi personelimizle birlikte bu güzel akşamda birlikte olmaktan gerçekten büyük mutluluk duyuyorum. Tüm arkadaşlarımızın bir arada olması münasebetiyle, Kahramanmaraş’a yaptıkları hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BİRLİKTE ÇALIŞMAK BAŞARIDIR

Bir araya gelmek başlangıç, bir arada durmak ilerleme, birlikte çalışmak başarıdır diyen Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, ‘’Tüm personelimizle milli ve dini kutsal günlerimizde bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ramazan ayıda dini ve kutsal günlerimizden olduğu için bütün personelimizle burada iftar programımızı gerçekleştirerek oruçlarımızı açarak duamızı yaptık bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Biz tüm personelimize inanıyor ve onları seviyoruz çünkü biz Özel Sular Vatan Hastanesi olarak büyük bir aile olduğumuza inanıyoruz, İnanmak ise başarıyı beraberinde getiriyor. Çalışanlarımız 15 yıldır inanarak çalıştığı için başarıyı da beraberinde yaşıyoruz. Özel Sular Vatan Hastanesi markasını oluşturmada personelimizin büyük katkısı olduğunu biliyoruz. Bu başarı hikâyesi dahada büyüyerek devam edecek, bizde bu birliktelikte bir arada çalışarak ve destek vererek daha ileriye taşıyacağız ve bu başarı hikâyesi inşallah uzun yıllar devam edecek. Biz personelimize vatan size minnettar sloganıyla iftar programında bir arada oldukları için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Özel Sular Vatan Hastanesi çalışanları ve aileleri ise bir arada olduklarından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek bu gibi programların çalışanlar açısından iş gücü performansını artırdığını dile getirerek hastane yetkililerine teşekkür ettiler.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz