Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, günün ilk ziyaretini Türkoğlu İlçe Başkanlığına yaptı.

Partisinin aday adayını coşkulu bir kalabalık eşliğinde karşılayan İYİ Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Kemal Pekmez, tüm Kahramanmaraş’ın İYİ Parti’nin aday adaylarını konuştuğunu söyledi.

Partisinin aday adayları ile gurur duyduğunu ifade eden Başkan Pekmez, Özdarendeli’yi tanıtarak: “Aday adaylarımızın her biriyle gurur duyuyoruz. İşte sizlerin karşısına çıkartmaktan ve tanıtırken gurur duyduğumuz bir adayımız daha. Doktor Müjgan Özdarendeli. Bilgi ve birikimleri ile ülkemize ve şehrimize hizmete talip. Çıktığı hizmet yolunda kendisine başarılar diliyorum” dedi ve sözü Özdarendeli’ye bıraktı.

İYİ Parti’nin ülke sorunlarına yönelik çözüm politikalarını anlatan Özdarendeli, kendisinin de Kahramanmaraş için gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerinden bahsetti. Özdarendeli; “Bir anne olarak çocuklarımızın geleceğinden endişe ediyorum. Sizlerin de aynı kaygıları taşıdığınıza şahidim. Bu gün ülkemde bu kadar önemli sorunlar varken seyirci kalmam mümkün değildi. Siyasette olmam gerektiğini düşündüm ve ilk adım olarak, ülkemizin bütün sorunlarına çözüm politikaları ile birlikte kurulan, milletini kucaklayan, iyi insanların bir araya geldiği İYİ Parti’de görev aldım. Şimdi de Türkiye Büyük Millet Meclisinde ülkeme ve şehrime hizmet etmek için, çocuklarımıza güçlü bir Türkiye bırakmak için milletvekili aday adayı oldum. Nasip olur milletvekili listesinde sıralamaya girip seçilirsem yine her zaman sizlerle bir araya gelip, ihtiyaçlarınız doğrultusunda hizmet etmeye talibim” diye konuştu.

Kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Özdarendeli, buradan Andırın İlçe teşkilatına geçmek üzere ayrıldı. Andırın İlçe Başkanı Ali Çatalbaş ve çok sayıda Andırınlıların karşıladığı Özdarendeli; “İYİ Parti her yerde çığ gibi büyüyor. Genel Başkanımız Meral Akşener Cumhurbaşkanı, partimizde birinci parti olacak” yorumunu yaptı. Özdarendeli’yi, kendilerini dinleyen vatandaşlara tanıtan Başkan Çatalbaş: “Yeni kurulan bir parti olmamıza rağmen Kahramanmaraş’ta en donanımlı aday adayları bizim partimizde. İşte Müjgan Hanım kardeşimiz de bilgi ve birikimleri ile halkımızın karşısına gururla çıkardığımız milletvekili aday adaylarımızdan biri. Yıllardır memleketine doktor olarak hizmet verdi, ülkemizin geleceğinden endişe ederek, nasip olursa mecliste hizmet etmeye talip oldu. Allah yar ve yardımcısı olsun, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Özdarendeli, kendisini dinlemeye gelenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Gittiğim her yerde partimize müthiş bir ilgi var. Milletimizin isteği üzerine kurulan İYİ Parti, baskıcı politikalardan yılmış insanımızın umudu oldu. Sorumluluğumuz büyük, bunun bilincindeyiz ve emin olun özlediğiniz adalet ve demokrasi İYİ Parti ile bu ülkeye yeniden gelecek. Sizler yeter ki Genel Başkanımız Meral Akşener’e omuz verin cumhurbaşkanı seçin, partimizi de birinci parti yapın. Ama görüyorum ki sizler zaten hazırsınız, tercihinizi İYİ’den yana kullanacaksınız.”

İlçe halkının sorunlarını da dinleyen Özdarendeli: “Andırın adeta sessizliğe bürünmüş, kaderine terkedilmiş, yalnız bırakılmış bir durumda. İş İmkanı yok, haliyle göç yaşanıyor. Tarihi kaleleriyle, yaylasıyla, eşsiz doğasıyla turizme kazandırılamamış, bir köşede bırakılmış kimsesiz bir ilçe halinde.

İnşallah partimizin iktidarında Andırın bu makus kaderini tarihe gömecek. Turistlerin özellikle gelip konakladığı yayla turizminin canlandığı, cıvıl cıvıl bir ilçe olacak. Ekonomisi canlanacak, istidam oluşacak. Ama önceliğimiz güvenip, oylarınızla destek verip, karşılığını vermeyen iktidarın, yapamadığı yolu yapmak olacak” şeklinde konuştu.

Kendisine ve partisine destek talebini yineleyen Özdarendeli: “Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, sanayide ülkemizi kalkındıracak politikalarımız hazır. 24 Haziran’a kadar yılmadan çalışalım. Bu tarihi fırsatı değerlendirelim ki; atalarımızın bize mirasını en iyi şekilde çocuklarımıza bırakalım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından partilileri ile sohbet eden Özdarendeli, ilçe halkının beklentilerini not aldı.

Haber merkezi

Editör: Mahmut Beyaz