Daha önce Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatları ile güney sınırında oluşturulmak istenen terör koridorunu bıçak gibi kesen Mehmetçik, düzenlediği Barış Pınarı Harekatı ile terör mevzilerini bir bir vurarak hainlere dar etti. Mehmetçiğin sahadaki başarısını masada da kendini gösterince, önce ABD ile yapılan görüşmeler sonrası 120 saat, sonrasında Rusya ile yapılan görüşmelerde ise 150 saat operasyona ara verildi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı, daha önce olduğu gibi bir kez daha Türk milletini kenetledi. Camilerde Mehmetçik için dualar edilirken, öğrenciler de okullarında düzenledikleri etkinliklerle askere selam gönderiyor. Bu kapsamda Mehmetçiğe bir destek de Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü personellerinden geldi. Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek amacıyla toplanan personellerler, asker selamı verdi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, personeliyle birlikte müdürlük binası önünde bir araya geldi. Dev Türk bayrağı açan ormancılar daha sonra 'Mehmetçiğe selam olsun' diyerek asker selamı verdi.

“MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİ ARTIRMALIYIZ”

Mustafa Koç, herkes gibi Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü olarak Türk askerinin ve polisinin yanında olduklarını ve desteklerini belirterek, "Rabbim onların ayağına taş değdirmesin" dedi. Koç, “Türk milletinin bu mücadelesi kıyamete kadar devam edecek. Bu dualar, gayretler inşallah cephede Mehmetçiklerimize çok büyük bir güç olacak. Kalbimiz, gönlümüz hep Mehmetçiklerimizle beraber. Her anımızda, 24 saatimizde daima Mehmetçiğimize dua halindeyiz. Kahraman ordumuzun her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz