Kahramanmaraşlı İş Adamı Ali Rıza Kısakürek tarafından Onikişubat İlçesi Döngele Mahallesi’ne yaptırılan Orkis Palace Kahramanmaraş’ın yanı sıra bölge illerin de ilgi odağı oluyor. Sır Barajı ve fıstık çamı ormanlarının arasında yer alan termal otel, sağlık turizmine hitap etmesinin yanı sıra kişilerin göz zevkine de hitap ediyor. Özveri ve gayretle kişilerin ortak ve geniş alanlarda huzurlu bir tatil yapabilmeleri için özel bir alana kurulan Orkis Palace, tüm bu hizmetlerin yanı sıra da nazik ve kibar personelleri ile hizmet veriyor. Açık büfe özelliği ile Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerini de içeriğinde barındıran Orkis Palace, damakları şenlendiriyor. Ayrıca Orkis Palace Termal havuzları ile de vatandaşlara hizmet veriyor.

KAHRAMANMARAŞ’IN GELECEĞİ
Çeşitli donanımlarla açılan oteli tanıtmak amacıyla Kahramanmaraş’ta görev yapan basın mensuplarını davet ederek hizmetlerin ayrıntılarını anlatan Orkis Palace Sahibi İş Adamı Ali Rıza Kısakürek, Orkis Palace Oteli Kahramanmaraş’ın geleceği olarak tanımladı. Bu alana sahip çıkılması gerektiğinin önemine vurgu yapan Kısakürek, “Burası Kahramanmaraş’ın geleceğidir. Çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğidir. Buraya sahip çıkmamız lazım. Her taraf yemyeşil doğa. Orkis Palace Otel’inin yanı sıra yine başka hemşerilerimizin yaptığı tesislerle önümüzdeki yıllarda hizmete başlayacak. Başkonuş’umuz Bolu Abat gibi, Yavşan yaylamız ise Bursa Uludağ gibi güzel ama eksikler çok fazla. Yıllardan bu yana bu eksiklikleri gidermek için çalışmalarım var. Bir Kahramanmaraşlı olarak gururla müjdeliyorum. Başkonuş yolumuzun 10 kilometresini Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek Bey yaptıracak. Otelden sonra 17 kilometre yolu da Yavşan Yaylasına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptıracak. Buna inanıyorum. Yavşan Yaylasında elektrik yok, hiçbir şey yok. Burası için 4 yıldan bu yana takip ettim” şeklinde konuştu.

KAHRAMANMARAŞ’IN UFKUNU AÇMALIYIZ’
Kendisi de dahil olmak üzere kentin büyüklerinin Kahramanmaraş için yatırım yapması ve ufkunu genişletmesi gerektiğini ifade eden Kısakürek, “Elektrik projesi eş değerde onaylandı. Bakanımız Veysel Eroğlu 1 Milyar 300 bin lira para ayırttı ve onaylandı. Onu parçalamak gibi bir şey yok. Önümüzdeki günlerde elektrik işimiz de bitecek. Yavşan Yaylamız tabiat parkıydı. Burası belirli bölümler bozulmadan çıkartılarak güzel tesisler yapılacak. Bunu Kahramanmaraş’ımıza müjdeliyorum. Kahramanmaraş’ımızı çok seviyoruz. Şu anda bende dâhil olmak üzere kent büyükleri Kahramanmaraş’ın ufkunu açmalıyız ve Yavşan’ı Başkonuş’u, Sır Barajı’nı hep birlikte aya kaldırmalıyız. Şuana kadar yardımcı olan Bakanım, milletvekilim, Büyükşehir’e ve Kahramanmaraş’a çok teşekkür ederim” dedi.

DOĞAL TEDAVİ
Kısakürek, “Orkis Palace Thermal, farklı ihtiyaçlara uygun olarak hazırlanmış 101’i standart, 4'ü corner suit, 2'sı junior suite, 2 kral dairesi ve 1i bedensel engelli odası ile iş, sağlık ve eğlence amaçlı seyahat eden misafirlere hizmet vermektedir. Doğal tedavi yöntemleri denilince, yıllardır ilk akla gelen modern tıbbın da onayladığı termal tedavidir. Zengin mineralleri ile eşsiz bir sağlık kaynağı olan termal su hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmadan açık ve kapalı havuzlarımızda hizmet vermektedir. Doğadan gelen şifalı suyu, sizlerin sağlık ve güzelliği için steril ve keyifli ortamlarda sunuyoruz” diye konuştu.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz