Onikişubat bölgesinde bulunan Abdulhamithan, Acemli,Ali Özge, Bayazıtlı, Bertizliler, Boğaziçi, Cığcı(Arasa), Delialili, Devecili, Elife Hatun, Fatma Balcı, Hacı Ramazan, Medine, O.Sadi Kazancı,Prof. Dr.Mahmud Esad Coşan, Ravza, Serintepe, Tekke, Yeni Otogar,Yıldırım Bayazıt, Zekeriya Tanrıverdi olmak üzere toplamda 21 cami gül suyu ile yıkandı. Ayrıca Abdulhamithan Camii Onikişubat Belediyesi tarafından düzenli olarak, belli periyotlarda gül kokusu ile kokulandırılacak.

Onikişubat Belediyesi’ne hizmetlerinden dolayı bir teşekkür konuşması yapan Abdülhamit Han Camii Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ali Özturan şu ifadelere yer verdi.

Onikişubat Belediyemizin camileri gül kokusu ile donatması hizmetini çok takdir ettim. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Beyefendiye anlayışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim camilerimizde bu bir ihtiyaçtır çünkü gül Peygamber Efendimi (SAV) terinin kokusunu temsil ediyor. Bu vesile ile de tüm İslam âleminin mübarek kandilini tebrik ediyorum. Allah nice kandillere ulaşmayı nasip etsin.”

Haber merkezi

Editör: Mahmut Beyaz