Siyasi geçmişi, ülkücü kimliği ile uzun yıllardır Kahramanmaraş siyasetinin aktif isimlerinden biri olan ve çalışkanlığı, gayreti, özverisiyle vatandaşların takdirini toplayan İyi Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor. Gittiği her yerde vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını ve bunun yanında taleplerini dinleyen Bastırmacı, çözüm noktasında gayret gösteriyor. Hemen hemen her gün kentin dört bir tarafında vatandaşlarla buluşan ve onlarla hemhal olan Bastırmacı, bu kez Yeni Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi. Sanayi sitesi içerisinde tek tek esnafları gezen Bastırmacı, 31 Mart yerel seçimleri için hem kendisine hem de Millet İttifakı’na destek istedi.

“ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ÜRETECEĞİZ”
Esnaf gezilerinin ardından açıklamalarda bulunan Bastırmacı, çözüm odaklı hizmet üreteceklerini söyledi. Bastırmacı, “Adaletin, irfanın ve ahlakın yerleşmesi için aday olduğumu bilmenizi isterim. Peygamber Efendimiz, “Bir devlet küfür düzeni üzerinde ayakta duramaz. Devlet malından bir hırka bile aşıran savaşta ölse bile şehit olmaz” buyurmuştur. Adaleti çiğneyen devlet adamlarını cezalandırmayan milletler çökmek zorundadır. Cenabı Allah bizlere adaleti, adaletle yönetmeyi ve yönetilmeyi nasip etsin. Ağzımızdan hiç kimsenin izzetine, şerefine, onuruna, gururuna dokunacak bir tek cümle dahi duymayacaksınız. Adam gibi siyaset, adam gibi hizmet yapacağız. Onikişubat iyi bir belediyecilikle tanışacak. Çözüm odaklı hizmet üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

“GÜZEL BİR İLGİ GÖRÜYORUZ”
Vatandaşların güzel tepkisiyle karşılaştıklarını ifade eden Bastırmacı, “Mevcut şartlara baktığımız zaman gidişatla ilgili gerçekten çok güzel bir ilgi görüyoruz. Kahramanmaraş’ta biraz sıkıntılar var. Onikişubat halkı bir değişim içerisinde. İnşallah bunu hep birlikte başarmayı düşünüyoruz. İnşallah Onikişubat İlçemiz başarıyla İyi Parti yönetimine geçer ve bu milletimize hizmet ederiz. Onikişubat’ta vatandaşlarımız çok büyük dertli ve sıkıntıdalar. Yeteri kadar hizmet alamıyorlar. Üretim yapamıyorlar. İnsanlar hizmet alamayınca beklediği çareyi de bulamayınca tepki gösteriyorlar” şeklinde konuştu.

“BELEDİYEYİ MİLLETİMİZLE BERABER YÖNETECEĞİZ”
Belediyeyi milletle beraber yöneteceklerini vurgulayan Bastırmacı, son olarak sözlerine şunları ekledi: “Kahramanmaraş’ta siyasi geçmişimden dolayı tanınırlığım hat safhada, insanların güvenebildiği bir insanız. Çok şükür bunun da karşılığını şu anda kamuoyunda görüyoruz. Bu millete hizmet etmekten büyük zevk alacağız. Biz belediyeyi milletimizle beraber yöneteceğiz.”

Haber: Selma Erdemgür

Editör: Mahmut Beyaz