Ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta aktif bir şekilde çalışmalarına devam eden MÜSİAD’da, başkanlık görevi geçtiğimiz günlerde el değiştirmişti. Mevcut Başkan Mustafa Buluntu’nun 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi adaylığını açıklayarak istifa etmesinin ardından boşalan başkanlık koltuğunu, Kervan Pastaneleri’nde başarısıyla adından söz ettiren Sami Kervancıoğlu devraldı. Kervancıoğlu’nun görevi devralmasının ardından ise Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. MÜSİAD Binası’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Okumuş, Kervancıoğlu’nun görevi başarıyla yürüteceğine inandığını söyledi.

SAMİ AĞABEY BAŞARIYLA YÜRÜTECEKTİR”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “MÜSİAD’ımız tabi hem Kahramanmaraş hem de Türkoğlu için önemli bir STK’mızdır. Geçtiğimiz günlerde mevcut başkan Mustafa Buluntu beyefendinin yerel seçimler öncesi adaylığını açıklayarak istifa etmesinin ardından boşalan başkanlık koltuğu kentimizin önemli iş adamlarından Sami Kervancıoğlu ağabeyimize teslim edildi. Bu durum bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Sami ağabeyimizin bu görevi başarılı bir şekilde layıkıyla yapacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Önemli bir görevi devraldı, bundan sonraki süreçte kendisine başarılar diliyorum, her zaman yanındayız, elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a teşekkür etti.

Ziyarette AKSU TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit de hazır bulundu.

HABER MERKEZİ

Editör: Mahmut Beyaz