Kendine has yayın politikası ile gönüllerde taht kurmayı başaran Manşet Gazetesi, bu defada öğretmenler günü için sokağa çıkarak öğrencilerin, öğretmenlerine olan mesajlarını sayfa sütunlarına taşıdı.

Kahramanmaraş’ın sesi olarak vatandaşların duygu ve düşüncelerini gerekli mercilere ulaştırmada aracılık eden sizin sesiniz Manşet Gazetesi, öğretmenler günü dolayısıyla bu kez de öğrencilerin sesi oldu. Öğrencilerin öğretmenlerine olan sevgisini aktarmaları için onların görüşlerini gazete sayfalarına yansıttı. Öğretmenler gününe özel öğrencilerden aldığı mesajları geleceği inşa eden öğretmenlere ileterek onları bu özel günlerinde yalnız bırakmadık.

İşte öğrencilerimizin öğretmenleri için yazdığı sevgi sözcükleri:

Aleyna Nur Çokak

Tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyorum. Sabırla bize her şeyi öğrettikleri içinde onlara ayrıca minnettarım. Tüm öğretmenlerimiz her şeyin en güzeline layık.

Hatice Kübra Yeniköy

Üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyorum. Tüm öğretmenlerim övgülerin en güzeline layıktır.

 Ömer Faruk Çokak

Bizi hep seven öğreten hata yaptığımızda dahi bize kızmayan öğretmenlerimi çok seviyorum onlar her zaman bize saygı gösteriyorlar öğretmenlerimin hepsinin öğretmenler gününü kutluyorum.

Ebrar Yeniköy

Benim okuma yazma öğrenmeme yardımcı olan sabırla hem derslerimi hem de hayatla ilgili önemli bilgiler öğreten öğretmenime teşekkür ediyorum. Öğretmenimi çok seviyorum öğretmenler gününü kutluyorum.

Belinay Benli

Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler gününüz kutlu olsun öğretmenim.

Şevval Karagöz

Öğretmen kandile benzer. Kendini tüketerek başkalarına ışık verir. Öğretmeninim öğretmenler gününü kutluyorum onu çok seviyorum.

Yağmur Çavuşoğlu

Canım öğretmenim öğretmenler gününüz kutlu olsun... Sizi çok seviyorum ve bize verdiğiniz emekleriniz için çok teşekkür ediyorum... 

Emir Yılmaz Akçakale

Dördüncü sınıfa kadar benim yanımda olan ve daima başarmam için beni destekleyen, öncülük eden Dilber Kişi öğretmenime çok teşekkür ederim. Öğretmenler gününü kutlarım.

Süreyya Ceylin Akçakale

Öğretmenimi çok seviyorum öğretmenler gününü kutluyorum.

Eren Salma

Bize sabırla bilgiler öğreten öğretmenimi çok seviyorum ve onun öğretmenler gününü kutluyorum.

Enes Şeker

Başta buraya kadar gelmeme vesile olan ilkokul öğretmenim hacı koca ve su anki sınıf öğretmenim Feray Tecir ve tüm öğretmenlerime  emekleri için ayrı ayrı teşekkür eder öğretmenler gününü kutlarım.

Şevval Meliha Şeker

 Bir Ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi ve bizlere büyük emeklerini veren öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyorum.

Zehra Yağcı

Öğretmenim seni çok seviyorum. Bize verdiğin emekler için sana çok teşekkür ediyorum ve öğretmenler günü kutluyorum. Öğretmenlerimizin bize verdiği emek gerçekten çok fazla. Bize burada annemiz babamız gibi davranıyorlar. Bu yüzden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.

Ahmet Hakan Görüzoğlu

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Öğretmenlerimizin emeklerine sağlık. Çünkü onlar bize sabırla, usanmadan, bıkmadan her şeyin en iyisini vermeye çalışıyorlar. Bu yüzden öğretmenlerimizin hakkı ödenmez. Hepsini çok seviyorum.

Yaren Fatma Solak

Öğretmenlerimizin hepsine teker teker çok teşekkür ediyorum. Bize bu hayatta emekleri oldukça fazla. Çünkü öğretmenlerimizin her biri bizler için çok çabaladılar ve bilgilerini bizlere en iyi şekilde aktarmaya çalıştılar. Bunun için tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Mehmet Emin

Ben öğretmenimi çok seviyorum. Çünkü öğretmenimin bende emeği çok. Gerçekten bize hiç sıkılmadan sabırla bir şeyler öğretmeye çalıştılar. İnşallah ileride bende bir öğretmen olmak istiyorum. Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Zeynep Betül Yayıcı

Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Onlar bizim için çok değerli ve bizim için çok emek verdiler. Bütün insanları bir öğretmen yetiştiriyor. Bu yüzden öğretmenlerimizi çok seviyorum.

Yusuf İslam Güldal

Sınıf öğretmenimiz olan Ayşe Daşolur’un öğretmenler günü kutlu olsun. Gerçekten öğretmeni çok seviyorum. Onların emeği bizde paha biçilemez.

Remzi Gülpak

Öğretmenlerimiz bu hayatın belki de en değerli insanlarıdır. Çünkü onlar dünyada ki tüm insanları yetiştiriyorlar. Onların bizim üzerimizde ki emeği annemizin, babamızın emeği gibi onları çok seviyorum. Bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.

Batuhan Yüce

Öğretmenlerimizi çok seviyorum. Çünkü onlar bizim için bizde onlar için çok değerliyiz. Bize her şeyin iyisini göstermeye çalışıyorlar. Bu yüzden öğretmelerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Haber: Kübra Dilbirliği

Fotoğraf: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz