Uyguladığı 400 yararlı proje, Yedikuyular Kayak Merkezi, Teleferik, sosyal belediyecilik, teknik belediyecilik alanında 1 milyon aşkın nüfusa sahip Kahramanmaraş’a hizmet veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama sezonunu açtı. Geçen yıl yaklaşık 4 bin kilometre yol asfaltlaması yapan Büyükşehir Belediyesi, bu sene bu rakamı iki katına çıkaracak. Öte yandan yollardaki kalite standartını yükseltmek adına yol mühendisi de çalıştıran belediye, yolların yapısındaki bozulmayı da teknoloji ve mühendisin yardımı ile geciktiriyor.

GENÇ OSMAN MAHALLESİ ASFALTA KAVUŞTU

Yıllarca asfaltı olmadığı için tozun içinde kalan Genç Osman Mahallesine verilen asfalt sözü yerine getirildi. Mahalleye ulaşımı sağlayan ana yolun 1,5 km yolu asfatlandı. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerde 1,5 saate bitirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ve Fen İşleri Daire Başkanı personeline teşekkür eden Genç Osman Mahalle Muhtarı Cebrail Bozkurt: “1996 yılında kurulmuş mahallemiz. 96 yılından bu yana yola çözüm bulamadık. Kesin çözümü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptı. Sayesinde yolu genişlettik. Asfaltını 9 metre genişliğine getirdik. Binlerce şükürler olsun. Fen İşleri Daire Başkanı Onur Erdi’ye, herkese teşekkür ederiz. Kesin çözüme yeni kavuştuk, yolla alakalı hiçbir problemimiz kalmadı” dedi.

Haber: Mustafa Kılınç

Haber:Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz