Saadet Partisi 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili adayları önceki gün Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısıyla hem parti teşkilatına hem de kent halkına tanıtılmıştı. Aday tanıtım toplantısı öncesinde de çalışmalarını aralıksız sürdüren Saadet Partisi 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ökkeş Narlı, Andırın’a bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Parti teşkilatından birçok ismin de eşlik ettiği Narlı, Andırın esnaflarını ve partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde partisine destek istedi. İlçe esnafını tek tek gezen Narlı’ya, ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

VATANDAŞLARIMIZIN HAKKINI SAVUNACAĞIZ”

Ziyaretler sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Narlı, milletvekili olduğu takdirde Kahramanmaraş halkının haklarını Ankara’da savunacağını söyledi. Ökkeş Narlı, “Bizleri başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından korunmak olan Ramazan ayına eriştiren, bu ayda yaptığımız ibadetlere ek olarak esaslarını merhum liderimiz Necmettin Erbakan’dan öğrendiğimiz cihat ibadetini yapmayı nasip eden Cenab-ı Hakk’a hamdolsun. 24 Haziran seçimleri için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, İnşallah önümüzdeki seçimleri başarılı bir şekilde sonlandıracağız. Biz gençlik yıllarımızdan beri Saadet Partisi teşkilatının alt tabın tabanında görev almaya kendimizi adadık. Ama Genel Merkezi’mizin Kahramanmaraş için bizi aday göstermesi çok büyük gurur verdi. İnşallah Cenab-ı Hak bizleri mahcup etmez, hep birlikte bu ülkeye hizmet etmeye nasip eder. Allah nasip ederse buradan aday olduk ve seçilebilirsek bizim yapacağımız iş, Allah’ın izniyle burada ki kardeşlerimizin müşterek toplantılarla aldığımız kararlar ne ise Ankara’da onu savunacağız. Ben mesela bir mahallede ne var ne yok bilemem. Ama en güzel o mahallenin temsilcisi bilir, mahalle yönetimi bilir. Mahalle temsilcilerimiz o sorunları bize bildirecek, biz de gereğini yaparak sorunlarını çözümü için adımlar atacağız. 1969’dan bu yana bu teşkilatın içerisindeyim. 1969’dan bu yana benim gönlüm Allah rahmet eylesin Erbakan’dan yana oldu” dedi.

BU PARTİNİN ARTIK ÖNÜNÜ AÇIN”

Hedeflerinin kavgasız ve gürültüsüz mücadele etmek olduğuna dikkat çeken Narlı, “Bizim hedefimiz kavgasız, gürültüsüz, eşit haklar vererek mücadele etmek. Biz buraya da geldik ve herkese şunu söylüyorum, parti gözetmeksizin oyunuzu veriyorsanız verin ama yine kendi partinizde kalın diyorum. Ama bir defaya mahsus yıllardır dışlanmış devletin dışlamaya çalıştığı, engeller koyduğu bu partinin önünü açın. Yüzde 10 barajıyla yıllardır siz iktidardasınız. Erbakan’ın talebesi olduğunu söylüyorlar ama Erbakan’ın partisinin önünü sağlığında bile açmadınız. Yüzde 10 barajı dediniz ve korkuttunuz. Demirel zamanında da aynıydı. Refah partisine oy vermeyin. Dolayısıyla o günler geride kaldı. Ben bu vesile ile bu adaylık sürecimde milletvekilliği için oy verecek vatandaşlara ve hemşerilerime şimdiden teşekkür ediyor, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

ONDAN SONRA KALKARIZ, ONE MİNUTE DİYE BAĞIRIRIZ”

Hükümete bazı eleştirilerde bulunan Narlı, “Eskiden tohumumuz, gübremiz yerliydi. Tarlalarda hayvan gübresi kullanıyorduk, tohumu da köyde yaşayan kardeşlerimiz bilir, diyelim ki bir karpuz yetiştirdiniz en güzel karpuzu kesersiniz, çekirdeklerini alır, güneşte kurutursunuz, bir sene sonra o karpuzun çekirdeğini yere dikerdiniz. Domatesin en güzelini alırsınız, çekirdeklerini kurutursunuz, bir yıl sonra o domatesin çekirdeğini dikerek domates yetiştirirdiniz. O domatesin tadı da hala ağzımızın içinde, hissederiz. Şimdi bu tohumlar nereden geliyor arkadaşlar, bütün tohumlar İsrail’den geliyor. Ve bu gelen tohumlar kısırdır, kısırlaştırılmıştır yani siz bir karpuz ektiniz, bu karpuzun güzel kısmını alayım eskiden olduğu gibi kurutayım seneye dikeyim yok böyle bir şey. Çünkü domatesin çekirdekleri kısır, dikseniz bile bitmez. Her sene İsrail’den tohum almak zorundayız. O tohumları kısırlaştırarak bizi kendilerine mahrum etmişler. Ondan sonra da kalkarız, one minute diye bağırırız. Ondan sonra kalkarız Doğu Kudüs deriz, muhterem kardeşim neden Kudüs diyemiyorsun da Doğu Kudüs diyorsun. Neden parçalıyorsun, Kudüs bizim için çok önemli, neden Kudüs değil de Doğu Kudüs diyorsun. Bu ne demek ey İsrail Batı Kudüs senin olsun bana Doğu’su yeter demek. Bu sistem zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmakla mükelleftir. Siyonizm ne diyor, aç bırakacaksın, işsiz bırakacaksın, borca esir edeceksin, köle gibi kullanacak” şeklinde konuştu.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz