Samimi bir atmosferde geçen ziyarette, üniversite ve iş dünyası arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi noktasında istişarelerde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Sami Özgül, üniversitenin kuruluş sürecinde atılan adımlarla ilgili konuklarına bilgiler verdi.

Özgül, “Ziyaretlerinden dolayı Değerli MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu’na ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar. Zaten kendileri bizim çok değerli bir dostumuz. Ziyaretleriyle de bize şeref verdiler, güç verdiler. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziyarette konuşan Kervancıoğlu ise, her konuda İstiklal Üniversitesi’ne ve Rektör Sami Özgül’e destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Kervancıoğlu, “Sayın Hocamı bir kez daha tebrik ediyoruz. Kendisi şu anda büyük bir mücadele içerisinde. Burada Kahramanmaraş’ı ve üniversitemizi konuştuk. Ben hocam da şunu gördüm. Müthiş bir enerjisi var ve bu enerjisini inşallah hem üniversitemize hem de Kahramanmaraş’a yansıtacaktır. Biz de MÜSİAD olarak her zaman hocamın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Şube Başkanvekili Cüneyit Beyit, Başkan Yardımcısı Mustafa Pekel, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Sular, Hasan Çam ve Salman Arıkan’ın da yer aldığı ziyaretin anısına Kervancıoğlu tarafından Rektör Özgül’e, Zimem Defteri motifli plaket takdim edildi.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz