Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un “Alt yapıda sorunsuz bir Kahramanmaraş” hedefi doğrultusunda alt yapı çalışmaları KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından aralıksız olarak devam ediyor. Mevcut tesislerinde vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermesi için gerekli çalışmaları sürdüren KASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisi muhtarları ağırladı.

Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisi gezisine Dulkadiroğlu ilçesi Menderes Mahalle Muhtarı Yaşar Altuntel, Divanlı Mahalle Muhtarı Atilla Erimhan, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Sait Ahraz, Doğukent Mahalle Muhtarı Ahmet Bayraktar, Dereköy Mahalle Muhtarı Ziya Paçacı, Kozludere Mahalle Muhtarı Mustafa Edikli ve Bulanık Mahalle Muhtarı Ökkeş Kaya katıldı. Programda KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar ve yetkililer tarafından muhtarlara Ayvalı İçme Suyu Arıtma Tesisi ve tesisin işleyişi hakkında bilgi verdi.

ALTUNTEL, “İÇME SULARIMIZ TERTEMİZ”

Muhtarlar adına açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı ve Menderes Mahallesi Muhtarı Yaşar Altuntel, Kahramanmaraş halkına kaliteli ve sürekli olarak birinci sınıf kaynak suyu verildiğini söyledi. Altuntel, “Ayvalı İçme Suyu Arıtma tesisine yaptığımız gezide gördük ki vatandaşlara kaliteli ve sürekli olarak birinci sınıf kaynak suyu kalitesinde tertemiz su veriliyor. Tesisin laboratuvarlarında sıkı ve sürekli bir çalışma var. Tesisin yanı sıra şehrin farklı noktalarından alınan su örnekleri anlık olarak kontrol ve analiz ediliyor. Vatandaşlara birinci sınıf kaliteli içme suyu vermelerinden dolayı Fatih Mehmet Erkoç Başkanıma ve KASKİ Genel Müdürlüğü yetkililerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz