31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi’ne her geçen gün yaklaşılırken, belediye başkan adayları gibi mahalle muhtar adayları da çalışmalarına hız kazandırdı. Özellikle muhtar adaylarının seçim temposu da gittikçe yoğunlaşırken, Menderes Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Mehmet Çelebi de seçmenleriyle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda seçim kampanyasının başladığı günden bu yana tevazu, samimiyet, gayret ile çalışmalarını sürdüren ve çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Menderes Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Çelebi, adeta Menderes Mahallesine çıkarma yaptı ve vatandaşlara bez torbalar dağıttı. Samimi, sıcakkanlı ve güven veren duruşuyla seçmenlerinin gönüllerini kazanan Çelebi, son ana kadar Menderes Mahallesi için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

“BEZ TORBALARIMIZ KOLAYLIK SAĞLAYACAK”

Mehderes Mahallesine Muhtar olabilmek için  daha önce aday olduğunu açıklayan 35 yıllık mahalle sakini ve 20 yıllık mahalle esnafı Mehmet  Çelebi, “Muhtarlığa talibim. Biliyorsunuz ki marketlerde poşet paralı oldu. Ben de bir sosyal proje olarak seçmene bezden hazırladığımız bez torbalarını vatandaşlarımızı hem evlerinde hem de işyerlerinde ziyaret ederek  vatandaşlarımıza dağıtmayı sürdürüyoruz. Dağıttığımız bez torbalarını Vatandaşlarımız pazarlarda ve marketlerde rahatlıkla kullanılabilecek” dedi.

Çelebi sözlerini şu şekilde tamamladı; “Geleceğimiz için daha güzel bir Kahramanmaraş için, Daha güzel bir menderes mahallesi için  uygulamayı hep beraber destekliyoruz. Dağıttığımız bez torbalarını tüm Menderes Mahallesi halkına ulaştıracağız.”

(Haber: Abdullah Hançer)

Editör: Mahmut Beyaz