Çakıroğlu Derneği tarafından Türkoğlu İlçesi Çakıroğlu İlk ve Orta Okulu'na spor malzemesi yardımı yapıldı.

 Geçen yıl kurulan Çakıroğlu Derneği 2015-2016 öğretim yılında yeni binasında eğitime başlayan Çakıroğlu İlkokulu ve Çakıroğlu Ortaokulu öğrencilerinin sporsal açıdan iyi bir eğitim almalarını sağlamak amacıyla 15 adet futbol topu, 15 adet basketbol topu, 15 adet voleybol topu, 15 adet hentbol topu, 4 adet cirit, voleybol direkleri, badminton direkleri, masa tenisi masası, 100 adet el bayrağı, 10 adet kırlangıç bayrak, 10 adet gönder bayrağı ve 2 adet büyük boy bayrak öğrenci, öğretmen, dernek üyeleri ve velilerin katılımıyla okul yönetimine teslim edildi.
'ÖĞRENCİLER DAHA İYİ EĞİTİM ALSIN'
Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak yaptığı açıklamada, “Derneğimiz Çakıroğlu Mahallesi'nde ihtiyaç duyulan her konuda faaliyetlerine devam etmektedir. Yeni binasında eğitim öğretime başlayan okulumuzun ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla okul yönetimimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda oklumuza spor malzemeleri yardımı yaptık. Devletimiz öğrencilerimizin kitap ve ders araç gereçlerini sağlıyor. Bizde Çakıroğlu Derneği olarak öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.
'ÇAKIROĞLU DERNEĞİ BİZİ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI'
Okul Müdürü İsa Kaya ise spor malzemeleri tesliminden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Okulumuzun yeni olması sebebiyle bazı eksiklerimiz bulunmaktadır, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bu eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmaları yapmaktadır ancak mahallemiz için faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşunun da okulumuza yardımlar yapması bizleri sevindirmektedir. Çakıroğlu Derneği kurulduğu günden itibaren bizimle irtibat halinde, bize yapmış oldukları spor malzemeleri yardımı ve daha önemlisi bizlerin yanında olduklarını sürekli hissettirdikleri için şahsım, öğretmen, öğrenci ve veliler adına Çakıroğlu Derneğine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber Merkezi


Editör: Mahmut Beyaz